Vespa, özgürce seyahat edip gezip görmek isteyenlerin vazgeçilmezlerinden bir tanesi... Dünyada birçok kentte, turistik beldeleri bir Vespa ile gezmek tutku haline gelmişken, bu tutkuyu Türkiye’de de yaşamak artık mümkün oluyor. Ferco Motor’un ana distribütörü olduğu Vespa’nın Primavera modeli, ister 1 günlüğüne, ister daha fazla gün için kiralanabiliyor.

Vespa Primavera, İstanbul’da altı farklı noktaya ilave olarak İzmir’den, Bodrum’dan, Çeşme’den, Marmaris’ten ve Kuşadası’ndan kiralanarak hem şehirde hem tatil beldelerinde pratik ve keyifli bir yolculuğa imkan sağlıyor.

A2 sürücü belgesine sahip olan herkesin kiralayabileceği Vespa Primavera’nın günlük kira ücretleri 25 €’dan başlıyor. Dönemsel scooter kiralama servisi, bakım ve masrafları üstleniyor; böylelikle Vespaseverler içleri rahat bir şekilde scooter kullanmanın zevkine varıyor. Kiralama ücretine kask, trafik sigortası ve kasko da dahil ediliyor. Kent merkezi, tarihi sokaklar ya da turistik beldelerde Vespa Primavera ile gezerken, bir Roma klasiği Türkiye yollarında da iz bırakmaya devam ediyor.