Hızlı ve Öfkeli serisinin yavaşlama belirtisi göstermediğine dair bir kanıt gerekliyse, o da budur. Başlangıçta 375 ila 440 milyon dolar arasında hasılat gerçekleştirmesi beklenen film, dünya çapında gösteriminin açılış haftasonunda 532.5 milyon dolara ulaştı ve bu sayede şimdiye kadarki dünya çapındaki en büyük haftasonu hasılatını sergiledi.

Bu, Star Wars: Force Awakens'ın önceki 529 milyon dolarlık açılış kaydının geride kaldığı anlamına geliyor. Bununla birlikte, tahmin edildiği gibi, iç piyasada o kadar iyi performans göstermedi. Tahminler, ABD'nin açılışında filmin 100.2 milyon dolar kazandığını ve daha önce 110-120 milyon dolar kazanacağına dair tahminlerin altında kaldığını gösteriyor. Bu, yerel gişede birinci sırada yer alması için yeterli oldu, ancak önceki üç gün boyunca yurtiçinde 147 milyon dolarlık bir gösterim yapan Furious 7'yi geçemeyecek kadar değil. Universal'in The Fate of the Furious'ı dünya çapında mümkün olduğunca çok sinemaya götürme yönündeki çabası açıkça ortadan kalkıyor.

Stüdyonun yoğun uluslararası dağıtımının bir parçası olan film, 63 ülkede 20.000 yerde ilk gösterime girdi ve her ülkede zirveye yerleşti. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Çin, 190 milyon dolarla en yüksek kazancı elde etti ve böylece ülkedeki en büyük üç günlük açılışa sahne oldu. Filmin açılış haftasonundaki inanılmaz başarısı, sekiz filmin tamamından elde ettiği kazançlarla elde edilen 4.5 milyar doların üzerindeki markayı yönlendiriyor. Bu franchise'ın Point Break'dan koparılmış mütevazı bir sokak yarışı filmi olarak başladığını hatırlatmamız gerek. Film tarihinin en büyük para makinalarından biri haline geldi ve Hızlı ve Öfkeli 9 ile 10 da gelmek üzere.