Avrupa pazarında satışa sunulacak 2018 Honda HR-V’nin tanıtımı yapıldı. Gün geçtikçe büyüyen ve birbirinden iddialı otomobillerin boy göstermeye başladığı kompakt SUV segmentinde rekabet eden yeni HR-V küçük bir makyaj operasyonundan geçirildi. İşte 2018 Honda HR-V tasarımı ve özellikleri:

Dış taraftaki güncellemeler için ABD odaklı modelin ayak izlerini takip eden 2018 Honda HR-V’nin Avrupa versiyonunda yuvarlak sis farları tercih edilmiş. Şimdiki modelde ızgaranın üstünde bulunan siyah panelin tamamı parlak kroma dönüştürülmüş. İnceltilen far grubunun içerisine yansıtıcı lensleryerleştirilerek LED gündüz farları da standart listesine eklenmiş.

Yüksek paketlerin tamamen LED ön ve arka aydınlatma grubuyla tercih edilebildiği 2018 Honda HR-V’de 17 inçlik yeni alaşım jantlar ve krom egzozlar bulunuyor. Ayrıca müşteriler resimlerdeki Midnight Blue’nun da dahil olduğu sekiz gövde rengi arasından dilediğini seçebiliyor.

 

Kabin tarafı da elden geçirilen 2018 Honda HR-V’deki yeni koltukların daha iyi bel desteği sağlayarak konforu bir üst seviyeye taşıdığı söyleniyor. Malzeme kalitesi de arttırılan bu koltuklar standart kumaş döşemeyle veya yüksek paketlerde deri döşemeyle tercih edilebiliyor. Arttırılan yalıtım sayesinde oluşan sessizlik de yolculuğun tadına varmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca 2018 Honda HR-V’de ilk kez Aktif Gürültü Engelleme özelliği bulunuyor.