Honda, ‘Hayallerinizin Honda’sıyla Yola Çıkın’ sloganıyla sadece 17-18 Haziran tarihlerinde test sürüşüne gelen müşterilerin faydalanabileceği fırsatlar sunuyor. Son iki yıldır ürün gamını yenileyen Honda, genişleyen ürün gamıyla tüm ihtiyaçlara cevap veren modellerini otomobilseverlerin beğenisine sunuyor.

Honda Türkiye Fabrikası’nda üretilen, dinamik ve yenilikçi mühendislik çözümlerini bünyesinde barındıran yeni Civic Sedan, benzinli, LPG’li ve VTEC turbo motorlu versiyonları ile geniş bir müşteri kitlesine ulaşıyor.

Geride bıraktığımız yılı yenilikler ve üretim rekorları ile kapatan Honda, CR-V ve HR-V modelleri ile SUV sınıfında dünya çapında bir satış başarısı elde etti. Honda Jazz ise yine sürücüler tarafından sınıfının en çok tercih edilenleri arasına girmeyi başardı. Yeni Jazz, sınıfının üstünde sunduğu iç mekan genişliği ve değişken koltuk kombinasyonu ile müşterilerin tercih sebebi oldu.

Sahip olduğu DNA’ya bağlı kalarak sunduğu sportif dinamikleri ve konforu bir araya getiren yeni Honda Civic Hatchback ise tamamen yeni benzinli turbo motoru ile performans ve yakıt ekonomisini birlikte sunuyor. Yeni Civic Hatchback’in sportif görünümünün yanı sıra sınıfının önde gelen yolcu ve yükleme alanı farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına cevap verebiliyor.