Honda'nın Para kazanmak isteklere çok daha iyi bir teklifi var: CES'te tanıtılan NeuV (Yeni Elektrikli Şehir Aracı) konsepti. Otonom elektrikli araç, sahibi kendini kullanmadığı zaman otonom olarak taksi hizmeti yapabilecek. Tabii titizlik ve hijyen hastası araş sahipleri için aynı şeyi söylemeyeceğiz.

Honda bu insanların araçlarını zamanlarının %96'sında kullanmadığını düşünüyor ve NeuV'un bu boş zamanı otonom olarak insanları taşıyarak paraya dönüştürmesini sağlıyor. Buna ek olarak konsept araç, yoğun talep zamanında bataryasında depoladığı enerjiyi şebekeye geri satarak sahibinin elektrik faturasını da düşürebiliyor.

NeuV'un teknolojileri sahibine para kazandırmanın yanı sıra "emotion engine" isimli sistemiyle kullanıcının hayatını da kolaylaştırıyor. Yapay zeka (AI) kullanan sistem kişisel asistan gibi çalışıyor. Yapay zeka sürücünün direksiyon başındaki duygularını ve karar mekanizmasını izleyerek tavsiyeler verebilme yeteneğine sahip. Mesela ruh hâlinize göre araç size dinleyecek müzik önerebilecek.  

Gücü sağlayan 20 kWh'lik batarya ünitesi endüktif olarak şarj ediliyor. 75 bg'lik (55 kW) elektrik motoruna sahip otomobilin menzili 162 km ile 322 km arasında değişiyor.