Hyundai, ilk N Line donanım paketine sahip olan modeli i30 N Line’ı satışa sundu. Daha önce test görüntüleri de ortaya çıkan otomobil, standart modelden daha dinamik bir tasarıma ve şasi ayarlamalarına sahip. i30 N’in tampon tasarımını kullanan model, 18 inç ebatlarındaki jantlarla satın alınabilecek. Çift egzoz çıkışına sahip olacak araç, gövdesinin çeşitli kısımlarında N Line etiketi taşıyacak.

Hyundai i30, N Line ve N Line+ olmak üzere iki farklı donanım seçeneği sunacak. Otomobil, N Line+ seviyesinde; ısıtmalı deri direksiyon, hafızalı ve elektrikli deri-süet koltuklar, çift bölgeli klima ve otomatik silecekler gibi sistemlere sahip olacak. Kabuğunun altında da standart modelden ayrılan Hyundai i30 N Line’ın şasi ayarlamaları dinamiğe dönük bir yapıda olacak. Daha büyük fren diskleriyle satın alınabilecek otomobil, Michelin Pilot Sport 4 lastiklerini kullanacak. Hyundai, N Line seçeneğini 1.4 litrelik T-GDi benzinli ve 1.6 litrelik CRDi dizel motorlu versiyonlarda sunacak.

i30 N Line hakkında açıklama yapan Hyundai’nin Avrupa Ürün ve Pazarlama Müdürü Andreas-Christoph Hofmann; “i30N’in başarısı N Line’ın ortaya çıkmasını sağladı. i30 N Line ile daha geniş bir müşteri kitlesine hitap ettiğimizi düşünüyorum. Bu tür yenilikler Hyundai markasının Avrupa’da daha fazla görülmesini sağlayacaktır.” dedi.