Çok değerli dostlarım,

 

Bir OYAK Çalışanı olarak, 16 yılı aşkın süredir görevli olduğum işimden 6 Ocak 2017 tarihi itibariyle emekliye ayrılıyorum.

 

2 Ekim 2000 tarihinden 29 Ağustos 2016 tarihine kadar Renault MAİS A.Ş Genel Müdürü olarak, o tarihten itibaren ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak otomotiv sektörünün ülkemizde son yıllardaki gelişiminde aktif rol almış olmanın gururu ile doluyum.

 

Elbette biz iş insanları için üstlendiğimiz görevlerin bir başlangıcı olduğu gibi bir de sonu var. Ben de herkes gibi görevlerimin sonuna geldim ve hayatımda emeklilik dönemi başlıyor.

 

Bu yeni dönemimde, yoğun tempo ile geçirdiğim çalışma hayatımın birikimlerini paylaşmaya devam edeceğim. Sağlığım elverdiği sürece daha esnek ama yine aktif bir yaşam içinde olmayı sürdüreceğim. En önemlisi; sevdiklerimle ve ailemin bireyleriyle daha sık birlikte olabileceğim. Siz dostlarımla ilişkilerimi daima sürdürülebilir kılacağım.

 

Ülkeme ve milletime yapabileceğim ne tür bir katkı olabilir ise yerine getirmeyi son anıma kadar kutsal bir görev bileceğim.

 

Hepinize bugüne kadarki dostluğunuz için şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal ediniz. Benim aklımda ve gönlümde her zaman var olacaksınız.

 

6 Ocak 2017 (Bugün)  itibariyle iletişimimiz için e-posta bilgilerimi aşağıda veriyorum. Ayrıca, sizlerde kayıtlı olan gsm numaramdan bana her zaman ulaşabilirsiniz.

 

Bu vesile ile yeni yılınızı içtenlikle kutluyor, sevdikleriniz ve aileniz ile birlikte önce sağlık ve huzur, sonra dirlik ve birlik içinde başarı dolu yeni bir yıl geçirmenizi diliyorum.

 


Sevgi ve saygılarımla,

İbrahim AYBAR