Doğru Seçime Yaklaşın

Trusty İkinci El Genel Müdürü Barış Onatça “Araç almadan önce ihtiyaçlarınızı net olarak belirlemeniz gerekiyor. Günlük rutinde kullanacağınız bir araç mı yoksa sadece ihtiyaç halinde kullanacağınız bir araç mı? İlk başta belirlemeniz gereken noktalardan bir de bu olmalı. Çünkü aracınızın dizel, benzinli, LPG gibi yakıt tüketimini yılda yaptığınız km ile belirlemeniz yıl içinde yakıt tüketim kontrolü için uygun olacaktır.” Dedi.

Araç ekspertizinin önemi belirten Barış Onatça “Onatça Grup çatısı altında hizmet veren Trusty showroomumuzun “İkinci el güven ister” sloganıyla da vurguladığımız gibi ikinci el araç alımında güven her şeyden önemlidir.  Aracınızın çalıntı mı değil mi? Hasar ve onarım süreçleri nelerdir? Bu ve bunun gibi kafanıza takılan tüm soruların cevabının güvenilir bir kaynak verilmiş olması sizin için oldukça önemlidir. Ayrıca tüm bu incelemeleri yaparken hem sizi hem de ailenizi rahat ettirecek dikkatini dağıtmayacak alanlar tercih etmeniz sizi doğru seçime daha da yaklaştıracaktır.”

Tuik verilerine göre sıfır otomobil satışları yılın ilk 5 ayında yüzde 15, toplam sıfır araç pazarının yüzde 13’ü daralırken ikinci el piyasasında ise ilk dört aylık verilerle otomobil satışları yüzde 5,3 arttı.