Çelik Motor’un, ikinci el araç pazarında güvenilir ve kaliteli hizmet ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği online ikinci el araç açık artırma platformu ikinciyeni.com büyümeye devam ediyor. Otomobil sahibi olmak isteyenlere ekonomik fiyatların yanı sıra önemli avantajlar sunan ikinciyeni.com’un 70 bin üyesi bulunuyor. “Yenisi Kadar İyi” sloganıyla hafta içi her gün farklı marka ve modellerde araçların satışa sunulduğu ikinciyeni.com’da, 2015 yılında satılan toplam araç sayısı 12 bine ulaştı.
  
İkinciyeni.com’da müşterilerin güvenle araç satın alabilmesi için ayrıntılı bilgilere, fotoğraflara ve ekspertiz raporlarına yer veriliyor. Profesyonel ekspertiz raporları için yapılan çalışmaları, 150 senelik deneyime sahip olan bağımsız kuruluş TÜV SÜD ile yürüten ikinciyeni.com, müşterilerin gönül rahatlığıyla otomobil satın alabilmesine yardımcı oluyor. Fren testi, tüm güvenlik ekipmanları, otomobilin tüm alt aksamı, boya, kaporta, lastikler ve donanım ekipmanları gibi otomobilin tüm noktaları kontrolden geçiriliyor. Raporlarda araçların her türlü durumu en şeffaf haliyle sitede yer alıyor. İkinciyeni.com’da  hafta içi her gün açık artırmaya sunulan  ortalama 80 araç müşterilerle buluşuyor. Müşterilerin ücretsiz ve kolay bir şekilde üye olabildiği ikinciyeni.com, sosyal medyada da popülerliğini artırıyor. İkinciyeni.com’u Facebook ve Twitter’da toplam 235.000 kişi takip ediyor.
 
7 gün içerisinde iade garantisi
İkinciyeni.com müşterilerine daha iyi bir online alışveriş deneyimi yaşatmak için 7 gün içinde iade güvencesi de sunuyor. Satın alınan aracın durumunun, yayınlanan ekspertiz raporundan farklı olduğu tespit edildiğinde, iade işleminin gerçekleşeceğinin teminatı veriliyor.

İzmir’de yeni şube
Kuruluşundan bu yana İstanbul merkezli olarak hizmet veren ikinciyeni.com, müşterilerin yoğun ilgisi karşısında Ocak 2016’da İzmir’de yeni bir şube açacak. İzmir’in ardından Ankara şubesinin açılması da  önümüzdeki dönemde planlar arasında yer alıyor.