“Büyük Balığın Peşinde” sloganı ile düzenlenen “Alaçatı Big Fish 2016”da katılımcılar etkinlik alanında INFINITI Q30, Q50 ve QX70 modelleri ile deneyim yaşama imkanı bulacaklar.

“Büyük Balığın Peşinde” sloganı ile Türkiye’nin usta balıkçılarını biraraya getirecek olan turnuvada katılımcılar INFINITI’nin Q30, Q50 ve QX70 modelleriyle birebir deneyim yaşayacaklar. Türkiye’nin önde gelen işadamları ve ünlü isimlerinin yanısıra Yunanistan ve İtalya’dan da gelecek olan misafirler INFINITI farkını yaşayacaklar.

Benzersiz Sürüş, Benzersiz Yarışta!

Avrupa’nın en önemli organizasyonları arasında yer alan turnuva, Türkiye’yi windsurf dalında olimpiyatlarda temsil etmiş sporcular İlknur ve Ertuğrul İçingir önderliğinde, tecrübeli bir ekip ile gerçekleşiyor. Offshore Fishing’i Türkiye’ye getiren ilk kişi olan İlknur İçingir, girişimci kadınlar arasında yer almasıyla tanınıyor.

Alaçatı Big Fish etkinliklerinde, IGFA ve ICCAT gibi uluslararası organizasyonların önderliğinde koruma altına alınmış küçük balık türlerinin suya geri bırakıldığı “Yakala-Bırak-Yaşat” yöntemiyle bilinçli avlanmaya destek verilerek önemli bir sosyal sorumluluk projesi de gerçekleştiriliyor.

Alaçatı Big Fish etkinlikleri içerisinde çocuklar ve büyükler için workshoplar ve söyleşiler ile sportif balıkçılığın daha geniş kitlelere tanıtılması amaçlanıyor. Bu sene turnuva kapsamında organize edilen Offshore Fishing Expo ile Türkiye’de bir ilk olarak, balıkçılık ile ilgili markaların bir arada, bu alana gönül vermiş kişilerle bir araya gelmesi planlanıyor. 2007’de 19 tekne katılımı ile gerçekleşen turnuva son senelerde 80 tekne ile sınırlandırıldı.

 

Kağan Gülerce: INFINITI ile benzersiz sürüş, benzersiz yarışta

Turnuvaya verdikleri destek ile ilgili olarak bilgiler veren INFINITI Marka Müdürü Kağan Gülerce, “Sıradaşı tasarımı, duruşu ve öncü teknolojileriyle fark yaratan bir marka olan INFINITI, özel tercihleri olan ve her alanda zorlukları başarmayı seven çok özel bir müşteri kitlesine sahip. Alaçatı Big Fish 2016 Turnuvası, hayata sıradışı bakışı olan katılımcıların tercih ettiği zorlu bir ‘challenge’. INFINITI markamız ile birçok ortak yönü olan bu aktivitede yer almaktan son derece mutluyuz” dedi.

 

 

INFINITI modellerini deneyimleme fırsatı

Aktivite sırasında INFINITI’nin en yeni modeli olan premium kompakt crossover Q30 (1.5 Diesel, 1.6 Benzinli motor seçeneği), spor sedan Q50 ve sport SUV QX70 modelleri katılımcılar ve tüm misafirler ile bir araya geliyor.

 

Bu keyifli deneyimi İzmirlilere yaşatmak için ayrıca Swissôtel Büyük Efes’te de 2 ayrı sergileme alanı oluşturuldu. INFINITI sergileme alanlarında öncelikle Q30 modelleri sergilenirken, Q30, Q50 ve QX70 modelleri ile test sürüşleri gerçekleştirilebilecek.

 

INFINITI’nin satış ve fırsatları kaçmaz

INFINITI’nin Swissôtel Büyük Efes'teki bu özel sergileme ve satış alanı haricinde İzmir Gaziemir’de Bayraktar Otomotiv tarafından servis hizmetleri de veriliyor.

INFINITI FINANCE ve Garanti Bankası işbirliği ile yılsonuna kadar geçerli olacak özel kampanya kapsamında ise; 80 bin TL için aylık % 0,99’luk faiz avantajı ve 36 aylık ödeme seçeneği sunuluyor. Yine yıl sonuna kadar INFINITI sahibi olmak isteyenlere Euro/TL'de sabit kur 3,22 olarak belirlendi.