Infiniti’nin klasik tasarım dilini yansıtan modelde, ön taraftaki krom çerçeveye sahip büyük ızgara, LED teknolojisine sahip ince farlar, 19 veya 20 inç seçenekleriyle satın alınabilen jantlar, sportif tampon ve şişirilmiş çamurluklar aracın sportifliğini gözler önüne seriyor. Arka tarafın bir spoyler şeklini alması, çift çıkışlı kalın egzoz ve burada da ince yapılı LED stop lambaları kullanılması bu sportifliği perçinliyor.

İç mekanında da üç kollu şık bir direksiyon simidi, yüksek sırtlıklı yan destekli koltuklar, deri döşeme ve çift ekranlı dokunmatik bir sisteme sahip olan araç, burada da şıklığından ödün vermiyor.

Araçta üç farklı motor seçeneği bulunuyor: 2.0 litrelik çift turboya sahip olan motor 208 HP güç ve 350 Nm tork üretebilirken, 3.0 litrelik V6 iki motordan biri 305 HP güç ve 400 Nm tork, diğeri de 405 HP güç ve 475 Nm tork değerleri sunuyor. Bütün araçlarda standart olarak 7 ileri otomatik şanzıman sunuluyor. Araçlar ister arkadan itişli ister dört çeker versiyonlarla alınabiliyor.