Intercity aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Efeler Ligi A Takımı, Basketbol Süper Ligi A Takımı ve Voleybol 2. Lig Kadınlar A Takımı’nın da sponsoru.

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, Intercity olarak spora katkılarının ana felsefelerinden biri olduğunu belirterek “Intercity ailesi olarak spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Elbette ilgi alanımız ve ticari faaliyetlerimiz nedeniyle sporda motorsporları öne çıkıyor. Ancak futbol gibi geniş kitlelere hitap eden bir branşta olmak da markamız adına büyük öneme sahip. Geçmişte birçok kulübe katkıda bulunmuştuk. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Trabzonspor’a da önümüzdeki dönemde destek olacak olmaktan ayrıca övünç ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise anlaşmaya ilişkin olarak “Intercity ailesi ile bir iş birliğine imza atmaktan ötürü son derece mutluyuz. Her iki tarafın marka değerini yükselteceğine inandığım bu birlikteliğin uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum” sözleriyle ifade etti.