Temmuz ayında başlayan kampanya trendi Ağustos ayında da hızını artırdı. ÖTV indirimi, takas desteği, düşük faizli veya faizsiz kredi seçenekleri gibi kampanyalar Ağustos ayında öne çıkıyor. İşte en cazip kampanyalardan derlediklerimiz...

YILIN OTOMOBİLİNDE AĞUSTOS KAMPANYASI 

Toyota, Ağustos kampanyasında özel vade ve faiz avantajları sunuyor.  Bunun yanı sıra, Ağustos ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında Toyota belirli modellerinde ÖTV farkını da karşılıyor. Ağustos ayı kampanyasında “2019 Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen Yeni Corolla’nın benzinli seçeneğini hurda indirimiyle birlikte 15 bin TL’lik fiyat avantajıyla satışa sunuluyor.

PEUGEOT 3008’DE 40 BİN TL’YE 0 FAİZ SEÇENEĞİ

Uluslararası 63 ödüle sahip, yeni nesil Peugeot i-Cockpit ve EAT8 8 ileri tam otomatik şanzıman ile üst düzey teknoloji ve benzersiz sürüş keyfi sunan Peugeot SUV 3008’in yanı sıra performansı ve dış tasarımı ile “boyut atlatan” Peugeot SUV 5008 modellerinde 40.000 TL için 12 ay %0 faizli kredi kampanyası sunuluyor. 

CIVIC SEDAN MODELİNDE 50 BİN TL’YE SIFIR FAİZ FIRSATI

Honda, Civic Sedan modeli için Ağustos ayı boyunca özel fırsatlar sunuyor. Ağustos ayı sonuna kadar Honda’nın Civic Sedan modellerine 119.500 TL’den başlayan fiyatlar ve 50 bin TL’ye faizsiz 12 ay taksit imkanı ile sahip olunabiliyor. Honda, standart versiyonlarında bulundurduğu zengin donanımları, performansı ve yakıt verimliliği ile rakipleri arasından sıyrılan Civic Sedanlara  Ağustos ayı boyunca kredi kampanyasının yanı sıra Ağustos ayına özel 10 bin km bakımı ve +1 yıl garanti* hediye ediyor.

VOLKSWAGEN POLO VE GOLF’TE YAZ KAMPANYASI

Yolların eğlenceli modeli Polo'nun 1.0 80 PS Trendline Manuel modeli, özel Volkswagen fırsatlarına ek hurda indirimiyle birlikte 83.950 TL’lik, segmentinin yaratıcısı Golf’ün 1.0 TSI 115 PS Midline Plus Manuel modeli ise, özel Volkswagen fırsatlarına ek hurda indirimiyle birlikte 113.900 TL’lik cazip tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla, size en yakın Volkswagen Yetkili Satıcısında…

BMW 5.20i MODELİNE 10 BİN TL TAKAS DESTEĞİ

Yarı otonom sürüş teknolojisi, harekete duyarlı komut sistemi, fren fonksiyonlu cruise control ve keşfetmenizi bekleyen tüm üstün teknolojileriyle BMW 520i sizi bekliyor. Kaçırılmayacak %0 faiz oranı ve 10.000 TL’ye varan takas desteği avantajıyla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda. 

SEAT ATECA’DA 30 BİN TL’YE VARAN AVANTAJ

SEAT’ın, Ağustos ayına özel gerçekleştirdiği kampanya kapsamında Ateca 1.6 TDI 115 HP DSG S&S Xcellence modeli, 30 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirimle kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor. SEAT, ilk SUV modeli Ateca’ya özel fiyat avantajı sunuyor. Kampanya kapsamında Ateca’nın dizel motora sahip 1.6 TDI 115 HP DSG S&S Xcellence versiyonu 207 bin 600 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla satın alınabiliyor.

CITROEN C3 AIRCROSS’A AĞUSTOS İNDİRİMİ

Yeni model C3 Aircross' un fiyatları 141 bin 500 TL' den başlıyor.Dizel motor seçeneğinde ise başlangıç fiyatı 156 bin TL olarak açıklandı. Bu SUV ile yolun hakimi olun! Artırılmış yerden yükseklik, büyük tekerlekler ve Yokuş İniş Destekli Grip Control her türlü yolda maceraya atılmanıza olanak tanıyor. C3 Aircross SUV, çıkılan yola göre ön tekerleklerin çekiş gücünü değiştirerek en dik yokuşlardan inerken bile hızını koruyabiliyor. Hem şehir içinde hem otoyolda rahat ilerleyen C3 Aircross SUV günlük hayatınızı kolaylaştırıyor. Top Rear Vision geri görüş kamerası, aracın 180° geri  görüşünü 7’’ dokunmatik ekranda göstermektedir.

SIFIR FAİZLİ SKODA SUPERB VE OCTAVIA FIRSATI

Skoda Ağustos ayı boyunca, sıfır kilometre Superb ve Octavia satın almak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor. Markanın amiral gemisi modeli Superb ve markanın kalbi konumundaki Octavia‘ya, 50 bin TL‘ye 12 ay yüzde 0 faiz kampanyası ile ulaşmak mümkün. Superb, aynı zamanda sınırlı sayıda model için geçerli yüzde 5’e varan kampanya indirimiyle sunuluyor. Skoda Superb‘e, hurda teşvik indirimiyle beraber 169 bin 397 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşılabiliyor. Geniş iç hacmi ve konforlu sürüşüyle öne çıkan Octavia ise, Ağustos ayında yüzde 6’ya varan kampanya indirimine sahip.

FIAT’TAN 13 BİN TL’YE VARAN ÖTV DESTEĞİ

Fiat, Ağustos sonuna kadar geçerli olacak satış kampanyası kapsamında; Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili Egea Ailesi ve şehrin yeteneklisi Panda modellerinde 13 bin TL’ye varan ÖTV desteği sunuyor. Bu kapsamda hurda indirimi ve ÖTV desteğiyle Panda 69.900 TL’den, Egea Sedan ise 72.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca Egea Ailesi’nde Mirror, Lounge, S-Design ve Sport donanım paketlerinde araç ile sürücüyü birbirine bağlayan Fiat Yol Arkadaşım Connect uygulaması da hediye ediliyor. Fiat böylece, teknoloji ve tasarımı herkes için ulaşılır kılma iddiasını ÖTV teşvikinin bittiği bu dönemde de koruyor.

RENAULT’DAN ARTAN ÖDEMELİ KREDİ SEÇENEĞİ

Renault'nun Ağustos ayı kampanyası kapsamında, Clio HB 69 bin 250TL'den başlayan fiyat ve bin 500 TL'den başlayan taksitlerle, Megane Sedan 94 bin 900 TL'den başlayan fiyat ve 2 bin TL'den başlayan taksitlerle, Captur ise 120 bin 900 TL'den başlayan fiyat ve 2 bin 500 TL'den başlayan aylık ödeme seçenekleri ile satışa sunuluyor. Artan ödeme seçeneği için 1,73'ten başlayan faiz oranları yer alırken, kampanya kapsamında Renault Kasko'da anında bin TL, uzatılmış garantide ise 500 TL indirim imkanına sahip oluyor. Artan ödemeli kredi kampanyasından yararlanmak istemeyen Kangoo, Master ve Trafic hafif ticari araç müşterileri için 50 bin TL kredi, 12 ay vade için yüzde sıfır faiz fırsatı bulunuyor. 

OPEL’DEN SIFIR FAİZLİ KREDİYE EK ÖTV İNDİRİMİ

Alman otomobil üreticisi Opel, Ağustos boyunca başta Crossland X olmak üzere tüm modellerinde %0 faizli kredi teklifi ve ÖTV indirimi sunuyor. Crossland X modelinde 136 bin 600 TL’den başlayan fiyatlar bu ayın öne çıkan teklifi olarak dikkat çekiyor. Opel’in Euro NCAP tarafından sınıfının en güvenlisi seçilen modeli Crossland X’te hurda indirimleriyle birlikte 136 bin 600 TL başlangıç fiyatı Ağustos’un öne çıkan tekliflerinden biri. Opel marka SUV sahibi olmayı arzulayan Opel severler Crossland X, Grandland X ve Mokka X’e 45 bin TL, 15 ay, %0 faizli kredi seçeneği ile sahip olabilecekler.

HYUNDAI i20 AĞUSTOS AYINDA AVANTAJLAR SUNUYOR

Ağustos ayı Hyundai kampanyası dahilinde, 85.400 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatları ve 30.000 TL, 12 ay, %0 faizli kredi fırsatıyla Hyundai i20 sahibi olabilirsiniz. Kampanya 31 Ağustos 2019 tarihine kadar tüm Hyundai Yetkili Satıcılarında geçerlidir. Belirtilen %0 faiz oranı yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında geçerlidir. 85.400 TL’den başlayan fiyatlar,  Hyundai i20 tavsiye edilen nakit ve hurda indirimli satış fiyatlarıdır. Nakit indirimi ve kredi kampanyası birlikte kullanılabilmektedir.

SUZUKI MODELLERİNDE 40 BİN TL’YE 0 FAİZ SEÇENEĞİ

Suzuki modelleri, Ağustos’ta sıfır faizli kredi fırsatları veya cazip takas desteğiyle sunuluyor. Kampanya dahilinde; düşük yakıt tüketimi ile dikkat çeken Suzuki Swift, 40 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli sıfır faizli kredi seçeneği veya 5500 TL tutarındaki takas desteği ile yeni sahiplerini bekliyor. 4x4 kabiliyeti, düşük yakıt tüketimi ve arıza bilmeyen teknolojisiyle segmentinin en çok satan SUV’u olan Suzuki Vitara ise 50 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanıyla veya 6500 TL tutarında takas desteğiyle müşterilerini bekliyor.

JEEP RENEGADE VE COMPASS MODELLERİNDE TAKAS DESTEĞİ

Jeep, Ağustos ayına özel olarak alanında öncü ve sınıfının en başarılı SUV modellerine yönelik cazip takas ve kredi kampanyaları sunuyor. Ay boyunca mevcut aracını yenilemek üzere Jeep yetkili satıcılarına getirenler, 2019 model yılı Renegade alımlarında anahtar teslim bedelleri üzerinden 15 bin TL tutarındaki takas desteği imkanına kavuşuyorlar. Jeep tutkunları Renegade için sunulan bu destekle birlikte, 75 bin TL için 18 ay vadeli yüzde 1.49 kredi kampanyasından da yararlanabiliyorlar. Aynı takas desteği, standart olarak dört çeker özelliğine sahip Jeep Compass’larda ise 20 bin TL tutarında sunulurken, kampanya süresince 100 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1.49 kredi ile satın alım imkanı avantaj sağlıyor.