TÜYAP, 18 – 23 Ekim 2016 tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleşen İzmir Otoshow Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı’nın kapılarını İzmir ve Ege Bölgesi otomotiv meraklılarına açtı.

ODD (Otomotiv Distribütörleri Derneği) işbirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve İZFAŞ desteğiyle hazırlanan fuara ülkemizin en önde gelen otomotiv firmaları arasında yer alan Fiat, Ford, Hyundai, Skoda, Volkswagen, Toyota, Lexus ve Isuzu katılırken, yan sanayi, aksesuar firmaları ve sektörel yayınlar da fuardaki yerlerini aldı. 6 gün boyunca fuara gelecek on binlerce ziyaretçiye keyifli bir atmosfer sunulacak alanda, “O’nun Arabası” konseptli fotoğraf sergisi, ailece gelecek ziyaretçilerimizin çocuklarına özel hazırlanan çocuk oyun alanı, İzmir Klasik Otomobilciler Derneği, Ege Offroad Topluluğu, İzmir Vosvos Birlik ve Dayanışma Derneği de yer alıyor. Klasik otomobiller standında Cadillac, Camaro, Corvette gibi otomobiller görülebilirken, farklı motosiklet ve off road araçları da incelenebiliyor. Fuarı hafta içi günlerde kadın, çocuk ve öğrenciler, hafta sonu da çocuk ve öğrenciler ücretsiz olarak ziyaret edebiliyor.

Fuar alanına kolay ulaşım için İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot seferlerine (610 Fuar İzmir – Semt Garajı, 650 Fuar İzmir – Fahrettin Altay, 92 Fuar İzmir – Üçyol Metro) ek olarak Alsancak Gar ve Konak Pier’den kalkan ücretsiz servisler de kullanılabiliyor. Fuar her gün 11:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.