Mevcut modelde olduğu gibi yıl sonunda yine Türkiye’de İzmit Fabrikası’nda üretilip tüm Avrupa ve bölge ülkeler dahil olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihraç edilecek olan Yeni i10 ilk kez  dünyaya tanıtılırken yine Türkiye fabrikasının bantlarından inecek olan sportif i10 N-line versiyonu da sürpriz yaparak ziyaretçilerin karşısına çıktı. Hyundai’nin 1970’li yıllarda ilk ürettiği model olan Pony’ye atfen hazırlanan tam elektrikli 45 konsepti ise büyük dikkat çekti.
Kapılarını 10 - 22 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilere açık tutacak olan fuarda gelecekteki mobilite vizyonunu STYLE SET FREE konseptiyle sunan Hyundai, spor otomobil ve motorsporları tutkunlarının beklentilerini karşılayan ilk tam elektrikli yarış otomobili konsepti E-TCR’ı ve sadece 600 kişinin sahip olabileceği özel 275 HP’lik i30 N Project C modelini de görücüye çıkardı.
 
İzmit’ten Tüm Avrupa’ya: Yeni i10
Yeni Hyundai i10, çevik ve aktif yapısını vurgulayan yeni bir dinamik tasarıma sahip. A segmentine daha fazla konfor ve teknolojik özellik getiren Hyundai, özellikle i10 ile daha üst segmentlere kafa tutuyor. Şehir içinde olduğu kadar şehir dışındaki yollarda da rahatlıkla kullanılabilen Yeni i10, kapsamlı bağlantı ve SmartSense aktif güvenlik paketini sunuyor.
 
Yeni i10’un dinamik ve zarif tasarımı, yumuşak yüzeyleri ve keskin çizgileri arasında bir kontrast sunuyor. Selefi ile karşılaştırıldığında Yeni i10 daha gelişmiş oranlara ve teknik özelliklere sahip. Görsel açıdan daha zengin bir atmosfere sahip olan yeni otomobil, 20 mm alçaltılmış tavanı ve 20 mm daha geniş gövdesi ile segmentinde sınırları zorlayacak.