E-PACE, bir Jaguar spor otomobilin tasarım ve performansını geniş, kullanışlı ve AWD (Akıllı Dört Çeker Sürüş Sistemi) otomobilde toplayan beş koltuklu kompakt bir SUV modelidir. Jaguar’ın spor otomobil genlerini yansıtan, kaslı oranları, kısa tampon-aks mesafeleri ve güçlü omuz çizgisi vurgularıyla öne çıkan E-PACE, 0-100km/sa değerine 7 saniyede ulaşan sportif 250 bg Ingenium 2.0 litre benzinli motora sahip ilk Jaguar modeli olarak Türkiye’de satışa sunuluyor. Mart ayında Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcılarında yerini alacak olan E-PACE, üç farklı donanım seçeneği S, R-Dynamic S, R-Dynamic SE olarak ve 83.000 €’dan başlayan anahtar teslim fiyatla Türkiye pazarına giriş yapıyor.

E-PACE, yeni nesil Thin-Film Transistor (TFT) Head-Up Display teknolojisini içeren ilk Jaguar modelidir. Gelişmiş ekran daha fazla netlik sunan geniş, tam renkli grafiklerle ön cama %66 oranında daha fazla bilgi yansıtıyor.

Jaguar’ın en son nesil Touch Pro bilgi-eğlence sistemine sahip E-PACE’de, doğal ses kontrol teknolojisi, 10 inç’lik dokunmatik ekranlı arayüz ve kişiselleştirilebilir ana ekranla işlemler hızlı, kolay ve son derece sezgisel şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Su geçirmez ve darbelere dayanıklı bileklikte yer alan entegre RFID aktarıcısı sürücünün ana anahtarı otomobilde kilitleyip koşu, yüzme veya bisiklete binme gibi aktivitelerin keyfini çıkarmasını sağlayan yenilikçi Aktivite Anahtarı, E-PACE’de bir ilk olarak sunulmaktadır.