Avrupa basınından 100 davetlinin katıldığı ‘The Life RX’ aktivitesinde her bir basın mensubu için ayrı düzenlenen ve kendilerinin başrolde olduğu interaktif tiyatro oyununda Jude Law, farklı sahnelerde ortaya çıkarak, basın mensuplarını şaşırttı. 14 sahneden oluşan interaktif tiyatro oyununda mekan; Londra'da bir otel ve yer altındaki gizli bir kasa dairesiydi. İnteraktif tiyatroda başrolde olan basın mensupları, Lexus'un yeni SUV modeli RX’in heyecan veren yönünü de keşfettiler. Basın mensupları dijital teknolojilerin de kullanıldığı ve bir saat süren bu tiyatro deneyiminde, kendilerini dünyaca ünlü bir sinema yıldızı rolünde buldular.

Oyunda; her bir sahne, konuklara bir film yıldızını canlandırdıkları yeni senaryolar, şaşırtıcı ve etkileyici deneyimler yaşamanın önünü açtı. Ardından konuklar, ödül kazandıkları ve bir ekran efsanesi hissini yaşadıkları 'kırmızı halı sahnesini' Jude Law ile paylaşarak büyük bir sürpriz daha yaşadılar.

Yeni Lexus RX'in lüks kimliğinin altını çizmek için özel olarak tasarlanan sahneler, TV reklamında olduğu gibi RX'in sıra dışı yaşam tarzını yansıttı.

Sıra dışı dekorların yer aldığı sahnelerde Lexus RX’in özelliklerine vurgu yapılırken, bir film yıldızının çarpıcı hayat tarzını da yansıtan olaylar işlendi; paparazzilerden kaçmak, kırmızı halı deneyimi, gala gecesi hazırlıkları ve nihayetinde gala gecesinde boy göstermek gibi... Katılımcıların kendi filmlerinin prömiyerinde, hayranları da onları coşkuyla takip etti.

Ayrıca ünlü modacı Joshua Kane de eşsiz kreasyonları ile prodüksiyonda yer aldı. Kane, RX'in iç mekanında kullanılan usta el işçiliğini ve dikiş tekniklerini hazırladığı tasarımlar ile eşleştirdi.