Doğan Trend Otomotiv olarak son dönemde portföyümüze dahil ettiğimiz elektrikli otomobil ve mobilite araçlarıyla geleceğe yatırım yapmayı hedefliyoruz. 2021 yılında distribütörlüğünü aldığımız MG ZS EV ile de son 6 ayda elektrikli otomobil pazarında %15’in üzerinde bir pay elde ettik. Bugün Suzuki’deki hibrit geçişi ve %100 elektrikli MG ZS EV ile 2021’de ürün gamı en düşük karbon emisyonuna sahip gruplardan olduk.

Biz geleceğin elektrikli araçlarla birlikte daha esnek çözümlerle şekilleneceğine de inanıyoruz. Büyük şehirlerde trafik insanların kaçmak istediği yegâne sorun haline geldi. Motosiklet, bisiklet hatta scooter gibi iki tekerliler hayatımıza daha çok ve hızla giriyor. Biz de şehir içi elektrikli mobilite segmentinde; elektrikli scooter Silence, araç şarj istasyonu markamız Wallbox, elektrikli Bimas katlanır bisiklet ve OKAI e-scooter ile aslında iki tekerin en küçüğünden, büyük SUV kategorisindeki MG EHS’e kadar her türlü ihtiyaca cevap verebiliyoruz. Bu sayede Doğan Trend Otomotiv olarak ülkemizdeki elektrikli ürün gamı en geniş grup olduğumuzu ifade etmeliyim.

2021 yıl sonunda 3 kat büyüme ile toplam ciromuzu 1,5 milyar TL’ye ulaştırmayı hedeflerken, aramıza katılan yeni markalarımıza paralel olarak hızla büyüyen bir ekibiz.

Amacımız 2022 yılında da tüm markalarımızda ve işlerimizde kararlılıkla büyümeye devam etmek. Ancak öne çıkacak işlerimiz, doğal olarak portföyümüze eklediğimiz yeni markalarımızın tempo yakalamasını sağlamak olacak. Otomobilde MG, motosiklette KYMCO ve hacimsel olarak önemli bir büyümeyi de ikinci el ve kiralama platformumuz Suvmarket ile hedefliyoruz.