Yaptığı sponsorluklarla spora global çapta destek veren KIA, 10 Haziran - 10 Temmuz 2016 tarihleri arasında Fransa’da gerçekleşecek UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’nın sponsorları arasında yer alıyor. EURO 2016’ya verdiği desteği Türkiye’de de sporseverlerle paylaşan KIA, heyecan verici ve büyük ödüllü bir yarışma düzenliyor.

KIA’nın UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası sponsorluğu çerçevesinde düzenlenen  “Gol Atan Fransa'ya” adlı yarışmada 1 şanslı futbolsever ve davetlisi, 8 - 11 Haziran tarihleri arasında 3 gece 4 gün Fransa’da ağırlanacak ve EURO 2016 açılış maçını yerinde izleyebilecek.

“Sen istersen EURO 2016’yı KIA ile birlikte yerinde izlersin”

Televizyonda ve sosyal medyada gösterilen reklam filmlerinde “Ben istersem” sloganını kullanarak, yenilikçi ve iddialı vizyonunu anlatan KIA Türkiye, “Gol Atan Fransa'ya” yarışmasında da aynı söylemle futbolseverlere sesleniyor. KIA Türkiye futbolseverlere, “Sen istersen EURO 2016’yı KIA ile birlikte yerinde izlersin” diyor.

Futbolseverler yarışmaya nasıl katılacak?

KIA yarışma için bir özel web sitesi hazırladı. Futbolseverler kiailefransaya.com adresine girerek “Gol Atan Fransa’ya” yarışmasına katılabiliyor. Kendine güvenen kullanıcılar futbol bilgilerini konuşturarak, karşılarına çıkacak beş sorunun en az üçünü bilerek çekilişe katılma ve yarışmayı kazanma şansı elde edecek. Oyunun sonunda çıkan form ekranını dolduran herkes çekilişe katılabiliyor.

Futbolseverler KIA Türkiye’nin resmi sosyal medya sayfalarından da “Gol Atan Fransa’ya” yarışması hakkında bilgi alabilirler.