Kiraz Halkla İlişkiler, KIA’ya; iletişim - marka danışmanlığı, pazarlama iletişimi, medya ilişkileri, sosyal sorumluluk, sponsorluk projeleri ve etkinlik yönetimi konularında destek verecek.

Kiraz Halkla İlişkiler’in iletişim disiplininin değişen dinamikleri doğrultusunda; yenilikçi ve dinamik yapısı, KIA markasının beklentileri ile örtüşerek, bu işbirliğinde karar kılındı. Sektörde 20. yılını kutlayan Kiraz Halkla İlişkiler’in müşteri portföyünde, ulusal ve uluslararası çok sayıda farklı marka bulunuyor.

1944 yılından bu yana dünyanın dört bir yanında otomobil satışı yapan KIA, 56 yıldır Anadolu Grubu’nun en köklü kuruluşları arasında yer alan Çelik Motor’un bünyesinde faaliyet gösteriyor. 2001 yılında Çelik Motor ile distribütörlük anlaşması imzalayan dünya markası KIA, global pazarda olduğu gibi Türkiye pazarında da hızlı bir yükseliş sergiliyor. KIA’nın dünya genelinde elde ettiği bu başarıda, yüksek performans ve üstün donanım özellikleri ile birlikte yenilikçi tasarım anlayışı başrolü oynuyor.