Yeterli park alanı bulunmayan yerlerde, hidrolik park asansör sistemlerinin kurulumuyla 1 ya da 2 araçlık park alanlarına 2 ya da 4 araç park edebilme olanağı sağlayan bu sistem, park alanlarının kapasitesini iki katına çıkarıyor. Marka, park edilecek bölgeye rampa inşaa edilememesi durumunda da 2 ve daha fazla katlar arasında dikey araç taşınması için özel oto sistemleri ile çözüm getiriyor. Kleemann Hellas Ar-Ge mühendislerinin üstün tasarım bilgisi ve yoğun çalışmaları sonucu ortaya çıkan Kleemannpark, kolay ve hızlı montaj özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Hidrolik otopark asansörü KPS ile daha geniş park alanı... 

Hidrolik otopark asansörü KPS sistemi, özellikle yeni yapılan binalardaki park alanlarını genişletmek ve daha fazla araç park edebilmek için her ayrıntısıyla mükemmel... Makine direktifi 98/37/AT ve EN 14010 standartlarına uygun olarak imal edilen sistem, farklı alanlara farklı uygulama olanakları da sunuyor. Çeşitli büyüklük ve tipte araçların park edilebilmesini mümkün kılan KPS sistemi için gereken tek şey ise yeterli derinlik ve yüksekliğin olması. Ek park alanı yaratan bu sistemde üstteki araç, park yeriyle tamamen bağımsız konumda kalıyor ve alttaki aracı hareket ettirmeye gerek olmaksızın park yerinden çıkarılabiliyor. 

Rampa yapılamayacak alanlara hidrolik oto asansörü KTS...

Kleemann’ın getirdiği bir diğer yenilik ise Kleemannpark hidrolik oto asansörü KTS... İki ya da daha fazla kat arasında, çok az kuyu dibine ihtiyaç duyacak şekilde araç taşınabilmesi için tasarlanan KTS oto asansör modeli, rampa yapılamayacak alanlar ve binalar için en uygun çözüm. Makine direktifi 98/37/AT ve 2006/42 EC standartlarına uygun olarak üretilen sistemin bir diğer avantajı, 9 metreye kadar dikey taşıma kapasitesine sahip olup kolay kurulum ve bakım şartlarına sahip olması...