Spor Toto Süper Lig 2014–15 Süleyman Seba Sezonu’nun “En Sağlam 11”i şu isimlerden oluştu:

En Sağlam Kaleci: Fernando Muslera

En Sağlam Defans: Gökhan Gönül, Semih Kaya, Egemen Korkmaz, Caner Erkin

En Sağlam Orta Saha: Gökhan Töre, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Wesley Sneijder

En Sağlam Forvet: Burak Yılmaz, Demba Ba

Lassa ve NTV Spor Sosyal Medya kanalları üzerinden 34 haftalık lig boyunca kullanılan toplam 169 bin oyun 18 binini alan Gökhan Töre, “Taraftarın En Sağlamı” ödülünü aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ni yöneten ilk Türk hakem olarak tarihe geçen Cüneyt Çakır ve ekibi “Yılın En Sağlam Futbol Adamları” olarak ödüllendirildi. Cüneyt Çakır ve yardımcıları Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek, Barış Şimşek ve Mehmet Emre Eyisoy, ödüllerini Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış’tan aldı. Gökhan Töre’ye ödülünü ise Brisa Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Levent Akpulat verirken, Galatasaraylı oyuncuların yerine temsili olarak katılan ve ödüllerini alan Hamza Hamzaoğlu ise 1 Eylül tarihi itibarıyla Brisa Genel Müdürü olarak atanan Yiğit Gürçay’dan aldı.

Lassa, FC Barcelona’dan sonra Arda Turan’la da işbirliğine imza attı

Galanın sürpriz konuğu Arda Turan, geceye damga vuran isimler arasındaydı. FC Barcelona’ya sponsor olarak Türk spor tarihinde bir ilke imza atan Lassa, kulübün flaş transferi Arda Turan’la da sözleşme imzaladı. Lassa ile Arda Turan arasındaki işbirliği anlaşmasının imza töreni galada gerçekleştirildi. 1 Eylül tarihi itibarıyla dünya lastik pazarı lideri Bridgestone Corporation’ın Avrupa Bölgesi’nde Kıdemli Başkan Yardımcılığı pozisyonuna atanan Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, imza töreninin ardından Arda Turan’a “Yılın En Sağlam Transferi” ödülünü de takdim etti.

Arda Turan, bu anlaşmayla iki yıl boyunca Lassa’nın uluslararası marka elçisi oldu. Başarıyla yoluna devam eden ve sağlam bir şekilde ilerleyerek futbolunu zirveye taşımayı sürdüren Arda Turan, bu anlaşmayla “Sağlamsa Lassa” kampanyasının da yeni yüzü oldu.

Törende konuşan Arda Turan, en üst düzeyde, kaliteli futbol oynamak hedefiyle Avrupa’ya açıldığını, kendini hep geliştirmeyi ve futboluyla Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi ilke edindiğini ifade ederek, “Bu hayallerimin Lassa’nın ‘Sağlam Basacaksın Bu Hayatta’ vizyonuyla da örtüştüğünü görmekten çok mutluyum” dedi. FC Barcelona’da hayata sağlam basan, çok sağlam bir ekiple top koşturacağını belirten Arda Turan, “Yeni kulübüme uyum sağlamamak gibi bir lüksüm yok. Lassa bana iyi bir yol arkadaşı ve özgüvenimi geliştirme konusunda sağlam bir dayanak olacak” dedi.

Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ise, bu birliktelikten hem uluslararası yolculuğunda önemli yatırımlar yapan Lassa’nın, hem geleceğe daha sağlam hazırlanmak isteyen Arda Turan’ın hem de yükselen bir marka olarak Türkiye’nin büyük fayda sağlayacağına inandığını vurguladı. Bayman şunları söyledi:

“Biz Arda’yla FC Barcelona anlaşmamıza ek olarak yaptığımız anlaşma kapsamında 1+1=2’yi değil 3’ü, hatta 4’ü, 5’i yakalamayı amaçlıyoruz. Arda Turan’ın markamızı uluslararası boyutta, hem FC Barcelona bünyesinde, hem de kendi kişisel markasıyla çok daha yukarılara taşıyacağına inanıyoruz. Arda artık, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada tanınan, bilinen ve sayılan bir isim. Ve hayattaki duruşuyla çok sağlam bir karakter görüntüsü çiziyor. Arda gibi hayalleri olan, onların peşinde koşan ve gerçekleşeceğine dair umut besleyen milyonlarca, hatta milyarlarca insan var dünyada. Biz, Arda ile hayallere ulaşmanın uzun soluklu, dayanıklılık gerektiren, içinde bulunduğu koşullara uyum sağlayarak ve sürekli kendini geliştirerek mümkün olacağının canlı kanıtını sunacağız. Arda, tüm dünyada Lassa markamızın yüzü ve elçisi olacak. Bundan daha büyük bir ilham kaynağı ve tatmin ne olabilir ki? İşbirliğimize sadece bir tanıtım anlaşması olarak bakmıyoruz. Biz, birlikte Türkiye markasını tüm dünyada yüceltmek için uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.”