Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, AXA Sigorta A.Ş. ve AXA Assistance Türkiye (INTER PARTNER ASSISTANCE Yardım ve Destek Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında yepyeni bir hizmeti hayata geçiriyor.

Goodyear’ın tüketicilerine sunduğu bu lastik sigortası ile, sürüş esnasında çivi, cam kırığı gibi keskin objelerin üzerinden geçilmesi sonucu lastikte oluşabilecek “yıpranma”, “yırtılma”, “balon yapma” ve “yarılma” hasarları teminat altına alınıyor.

 

Goodyear’ın, pazara sunduğu hizmetleri geliştirirken her zaman tüketici ihtiyaç ve beklentilerine odaklandığının altını çizen Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut SARIOĞLU, “Goodyear’da odaklandığımız alanların başında müşteri memnuniyeti gelmektedir. Lastik sigortası hizmetimiz sayesinde, Goodyear markasını tercih edenler lastiklerini güvence altına alarak çok daha güvenli ve keyifli seyahat edebilecek” dedi. Sarıoğlu, Türkiye lastik sektöründe ilk defa bir sigorta poliçesi kapsamında bir programın geliştirilip, hayata geçirildiğini de sözlerine ekledi.

 

Goodyear ile lastiğiniz sigortalı, içiniz rahat olsun!

Lastik sigortası kapsamında, kampanyaya katılan Goodyear yetkili bayilerinden brüt ağırlığı 3.500kg geçmeyen binek, off-road ve SUV araçlarda kullanılan, 4 adet 17” inç ve üzeri Goodyear marka lastik alan tüketiciler; tamiri mümkün olmayan lastik hasarlarında her bir lastik için KDV dahil 79.-TL lastik muafiyet bedeli ödeyerek, yeni lastiği ücretsiz olarak temin edebiliyor.

 

Lastik sigortası, 30 Nisan 2018 tarihine kadar kampanyaya katılan bayilerden, tek seferde 4 adet 17’’ inç ve üzeri Goodyear marka lastiğin satın alınmasını takip eden 15 gün içerisinde www.goodyearlastiksigortasi.com adresinden tüketiciler tarafından aktivasyonun tamamlanmasıyla geçerli olacak. Lastik sigortasının geçerliliği, tüketiciler tarafından aktivasyon işleminin tamamlanmasıdan sonraki bir yıl boyunca sürecek.

 

Lastik sigortası sadece tamir edilemeyen lastikleri kapsarken, tüketiciler lastik sigortasının geçerli olduğu 1 yıl boyunca, her bir lastik için bu teminattan en fazla bir kez yararlanabilecek.