Yokohama’nın kış koşullarına özel olarak ürettiği “W*drive V905” lastiği, karlı, buzlu ve ıslak yollardan kuru, çok soğuk havalardaki yol koşullarına kadar zorlu sürüşler için maksimum yol tutuşu ve güvenlik sunmaya devam ediyor.

YOKOHAMA’nın binek otomobiller, performans otomobilleri ve SUV’lar için geliştirdiği ve geçen yıl ADAC testinden tam not alan W.drive V905 lastikleri bu kış sezonunda da performanstan ve güvenlikten ödün vermek istemeyenlerin tercihi olacak.

 

Güvenlik, konfor ve performans dengesini bir arada sunan özel bir teknoloji ile geliştirilen W.drive V905 lastikleri, tüm binek ve performans otomobilleri ile SUV’larda güvenle tercih edilebiliyor. Popüler “W.drive (V902 A/B ve V903)” lastiğinin devamı niteliğinde olan “W.drive V905”, 15’’ten 19’’e varan ebatlarda satışa sunuluyor.

Neden kış lastiği tercih edilmeli?

Kış lastiklerinin özel kauçuk yapısı ısı değerleri +7˚C’nin altına düştüğünde güvenli sürüş imkanı sağlıyor. Sadece karda değil yağmur, çamur ve hatta buz gibi tüm kaygan zeminlerde yaz lastiklerine göre yüzde 40 ila yüzde 50 oranında daha iyi yol tutuş ve frenaj sağlıyor.

W.drive V905 benzersiz özellikleri ile buzlu yüzeylerin yanı sıra, karlı ve ıslak zeminler üzerinde de yüksek bir performans sunuyor. W.drive V905 lastikleri; kar ve su boşaltımı ile mükemmel yol tutuşu sağlarken düşük sürüş direnciyle yakıt verimliliği sağlayan özel bir kış lastiği olarak dikkat çekiyor. Yokohama’nın gözde kış lastiği W.drive V905; iyileştirilmiş mikro silika ve Yokohama’nın ödüllü ve çevreci “Portakal Yağı” teknolojisini birlikte kullanılıyor.

 

 

 

YOKOHAMA

 

1917 yılında Japonya’nın Tokyo kentinde kurulan YOKOHAMA Rubber Co. 20 bini aşkın çalışanı ile yüksek kalitedeki ürünlerini 100’ü aşkın ülkede satışa sunuyor. YOKOHAMA; binek otomobiller, kamyonet, kamyon ve otobüslerin yanı sıra madencilik, inşaat ekipmanları ve endüstriyel araçlar gibi farklı grupları kapsayan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yokohoma Lastik Şirketi, dünya çapında sekiz ülkede 13 lastik tesisinde 20.000 kişiye iş imkânı sağlıyor.

YOKOHAMA lastikleri Türkiye’de 1983 yılından bu yana Bayraktar Grubu tarafından ithal edilip bayileri vasıtasıyla Türkiye pazarına sunuluyor. Yüksek kalite ve polimer teknolojisindeki zengin deneyimleriyle dünya çapında tercih edilen lastik markası olan YOKOHAMA, FIA World Touring Car Championship (WTCC), Japanese GT and ALMS (American Le Mans Series) başta olmak üzere dünyaca ünlü yarışlara ve motor sporlarına verdiği resmi destek ile tanınıyor.