LeasePlan adına ödülü LeasePlan Türkiye Bilgi İşlem Direktörü İdil Karacan aldı. LeasePlan’in ödül kazanan “İş Ortağım Platformu”, LeasePlan’in iş ortaklarına özel kampanyalı fiyatlara göre hesaplanan araç ve tekliflerle; önceden iş ortakları ile anlaşılarak belirlenen kurallara göre günlük hesaplanan araç ve tekliflerin gösterildiği yenilikçi bir sistem olarak ön plana çıkıyor.

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 33 ülkede dev bir araç filosunu yöneten LeasePlan’in ‘İş Ortağım Platformu’ CIO Dergisi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen CIO Ödül töreninde ödüle layık görüldü. 28 teknoloji lideri şirketin ödüllendirildiği gecede LeasePlan’in ödülünü, LeasePlan Türkiye Bilgi İşlem Direktörü İdil Karacan, Canon Eurasia Kurumsal ve Uluslararası Müşteri Satış Müdürü Taylan Akalın’dan aldı.

Tüm süreçlere tek platform üzerinden takip!

Konuyla ilgili açıklama yapan LeasePlan Türkiye Bilgi İşlem Direktörü İdil Karacan, dünyanın lider filo kiralama şirketi olarak, iş ortaklarının işlerini kolaylaştıracak birçok hizmet sunduklarını vurgulayarak, ‘LeasePlan İş Ortağım Platformu’nun da bunlardan biri olduğunu söyledi. Türkiye’nin dört bir yanındaki KOBİ ve kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturdukları bu platform ile CIO Teknoloji ödülüne ödüle layık görülmenin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Karacan, “Bu platform ile iş ortaklarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz. Sağladığımız altyapı ve operasyonel destek, iş ortaklarımızla uzun işbirliklerinin adımını atmamızı sağlıyor. Ve bu işbirliğini tamamen inovatif bir ürünle tüm süreçlerin entegre çalıştığı bir platform üzerinden sağlıyoruz” dedi.