Sadece bir otomobil değil bir yaşam tarzı markası olan Lexus, bu defa beygir güçlerini dünyayı kurtarmak için kullanıyor. 14 Haziran’da vizyona girecek olan “Men in Black: International” filminde, Lexus RC F spor coupe modeli galaksinin en özel ajanlarına yardımcı olacak.

İnsanlar ve uzaylılar arasında yaşanan yüksek hızdaki kovalama sahnelerinde Lexus RC F, evreni tehdit eden düşmanlara karşı ajanların tercihi oldu. “Men in Black” filminde ajanların resmi aracı olan Lexus, heyecan verici sahnelerin baş rolünde yer alacak.

Lexus RC F coupe modeli, uzaylıların teknolojisiyle mücadele edebilecek şekilde farklı özelliklerle de donatıldı. Aynı zamanda filmde Lexus RX Hybrid ve Lexus LX SUV modelleri de görülüyor.

Dünyayı her zaman kötülüklerden koruyan “Men in Black”, yeni macerasında şu ana kadarki en büyük global tehditle mücadele edecek. Men in Black organizasyonu içerisinde yer alan köstebeği alt etmeye çalışan ajanları, zorlu bir savaş bekliyor.

 Lexus Pazarlama Başkan Yardımcısı Lisa Materazzo, bu özel filmde yaptıkları işbirliğinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, “RC F modelimize, Men in Black ajanlarına yardımcı olarak şekilde bazı gelişmiş özellikler ekleyerek, onun gerçekten uzaylılarla savaşacak bir makine olmasını sağladık. Sinema severlerin, bu aracı daha önce hiç görmedikleri haliyle görecekleri için çok heyecanlıyız” dedi. 

Men in Black: International filminin fragmanına buradan ulaşabilirsiniz:

https://youtu.be/BV-WEb2oxLk