Lüks markanın yeni kompakt crossover konsept aracı UX Concept'in dünya prömiyeri Paris Motorshow’da gerçekleştirilecek. Bu araç, Lexus'un gelecekteki kompakt SUV vizyonunu ortaya koyacak. Bu araç tasarımının yanı sıra sürüş deneyimi açısından da marka için yepyeni bir adımı temsil ediyor.

İleri teknolojiyle donatılan UX Concept, yolcularına eşsiz bir deneyim sunuyor. Üç boyutlu ekran teknolojisi, sürüş deneyiminin daha eğlenceli ve rahat olmasını sağlıyor. Sürücü göstergelerinin önünde yer alan hologram şeklindeki ekran görselliği arttırarak araç ile ilgili bilgilerin daha iyi görünebilmesini sağlıyor.

UX Concept'de geleneksel aynaların yerini ise e-mirror adındaki kameralar alıyor ve böylece daha akıcı bir tasarım elde ediliyor. Aracın içerisinde yer alan tüm düğmeler elektrostatik özelliğine sahip. Ön direkte bulunan yeni müzik sistemi ise, genç Lexus kullanıcılarının yepyeni bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

Lexus’un Paris’te sergileyeceği modelleri arasında yeni IS, Lexus NX Sport Edition ve markanın yeni amiral gemisi coupe modeli LC yer alıyor.