Sadece bir otomobil değil bir yaşam tarzı markası olan Lexus’un Türkiye pazarına giriş yaparak 2016 yılında açtığı Maslak showroomu, yüksek hizmet kalitesiyle sürekli olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Lexus Avrupa tarafından yapılan değerlendirmelerde, Lexus Maslak showroom’u en yüksek puan olan 5 yıldızı alarak, Avrupa’daki en iyi Lexus bayileri arasına girdi. Müşteri karşılama ile başlayan, ağırlama, showroom deneyimi, test sürüşü ve müşteri takibini de kapsayan tüm süreçlerde en iyi performansı gösterdi. Japon misafirperverlik anlayışı Omotenashi felsefesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunan Lexus Maslak showroomu, Lexus standartlarını birebir yerine getirerek müşteri memnuniyetindeki kusursuzluğu temsil eden bu başarının sahibi oldu. 

Üretimden satışa, satıştan satış sonrasına kadar tüm aşamalarda müşterinin daima yanında olan Lexus, müşterilerini her zaman evlerine gelen bir misafir olarak ağırlamayı kendine amaç ediniyor. Bu eşsiz müşteri ağırlama anlayışına sahip olan Lexus Maslak da shoowroomunu ziyaret müşterilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.