Dünya çapında bir yenilenme süreci geçiren Japon üretici, özellikle ABD'de popüler olan Eclipse Cross'u "radikal bir değişime" uğratmaya hazırlanıyor. Mitsubishi, yeni makyaj operasyonunun aracı çok daha enerjik bir tasarıma kavuşturacağından emin. Aracın, aşağıda görebileceğiniz e-Evolution konseptinden ilham alacağı da resmen açıklanmış durumda. Bu model, 2017 yılında düzenlenen Tokyo Otomobil Fuarı'nda ilk kez karşımıza çıkmıştı. Çok karanlık görünen bu teaser'larda kontrastı biraz yükselterek daha fazla detay öğrenme şansımız da oluyor.


Makyajlı modelin 2021 yılının ilk çeyreğinde ABD'de satışa sunulacağını açıklayan Mitsubishi, resmi tanıtımı oldukça kısa süre içerisinde yapabilir. Şimdilik Japon üreticinin paylaştığı detaylar bunlardan ibaret olsa da aracın "standart" bir makyaj operasyonu geçirmeyeceğine kesin gözüyle bakıyoruz.

Aynı dönem içerisinde karşımıza çıkacak Outlander PHEV ise daha güçlü içten yanmalı motor seçeneği ve menzil artışı ile gelecek. Tüm Mitsubishi modelleri artık ön çarpışma uyarı sistemi ve pek çok standart güvenlik donanımı ile geliyor.

Biz Avrupalılar için ise Mitsubishi markası yavaş yavaş tarihe gömülmeye başlayacak. Firma, satış anlamında başarılı olamadığı kıtadan adım adım ayrılmayı planlıyor. Hatta yapılan açıklamalarda yeni modellerin Avrupa'ya girmeyeceği bile paylaşılmıştı.