Marsh’ın çözüm odaklı iş geliştirme modelleri arasında en önemli yenilikçi departmanlarından biri olan “Oto Sigortaları’’ bölümünün direktörlüğüne Ali Şefren getirildi. Tüm dünyada öncü çözümleri ile sektörüne örnek olan Marsh ailesi, ülkemizdeki kadrosunu da her geçen gün daha kuvvetlendirmeye devam ediyor. Türkiye’de sigorta brokerliği ve risk yönetimi çözümleri sunan Marsh geçtiğimiz yıl hasar, plasman ve operasyon süreçlerinin yeniden yapılandırılarak merkezileştirildiği Oto Sigortaları bölümünün direktörlüğüne Ali Şefren’i getirdi. 1996 yılında Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümünü tamamladıktan sonra, ülkemizde faaliyet gösteren birçok yerli ve yabancı sigorta ve reasürans brokerliği şirketinde üst düzey yönetici olarak görev alan Şefren, son olarak Aon Sigorta ve Reasürans Brokerliği Affinity departmanında direktör olarak görev yapmaktaydı.

 

Marsh Hakkında

27.000 çalışanı ile 130’u aşkın ülkede yerleşik müşterilerine kendi sektörlerine özel, geleceklerini ve başarılarını korumak için yaratıcı çözümler tasarlayan Marsh ailesinin bağlı bulunduğu Marsh &McLennan Şirketler Grubu, (NYSE: MMC) strateji, risk ve insan kaynakları alanında müşterilerine danışmanlık hizmetleri ve çözümler sunan profesyonel hizmetler şirketidir. 13 milyar doları aşan yıllık geliri olan Marsh & McLennan Şirketler Grubu, risk ve reasürans aracılık hizmetleri alanında lider olan Guy Carpenter, insan kaynakları danışmanlığı ve ilintili hizmetler alanında lider olan Mercer ve yönetim danışmanlığı alanında lider olan OliverWymanirketlerini de bünyesinde barındırmaktır.

Marsh Türkiye Hakkında

Marsh’ın Türkiye operasyonu, 300’den fazla risk ve sigorta uzmanı ile 40 yılı aşkın süredir, risk ve sigorta brokerliği alanında lider konumdadır. Marsh Türkiye, ana merkezi olan İstanbul dışında İzmir, Ankara, Bursa ve Gaziantep bölge ofisleri ile tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. Yerli ve yabancı sermayeli işletmelere risk ve sigorta brokerliği ve danışmanlık alanlarında hizmet veren Marsh Türkiye’nin müşteri portföyü arasında Türkiye’nin ilk 500 şirketi konumundaki birçok lider şirket bulunmaktadır.