İtalyan efsanesi Maserati, markanın ruhuna en uygun olan noktalarda devreye almayı planladığı  “Yaz Deneyimi” etkinliğine, İtalya’da ‘start’ verdi. Davetliler, Costa Smeralda’nın nefes kesen yollarında, markanın amiral gemisi Quattroporte, Ghibli ve Levante ile test sürüşü yapma imkanı buldu. Katılımcılar etkinlikte direksiyon başına geçmenin yanı sıra Giovanni Soldini'nin kaptanlığında ileri teknoloji ürünü Maserati Multi 70 Trimaran ile adrenalin dolu bir deneyim daha yaşadılar.

Etkinliğin “Drive&Sail (sür ve denize açıl)” formatı, Maserati kimliğini yansıtan teknolojinin, performansın ve yaşam tarzının ideal bir birlikteliği olarak dikkat çekti. Test sürüşlerinde kullanılan ve Levante için tasarlanan GranLusso ile GranSport donanım seçenekleri, sofistike tam LED Matrix farları, IVC (Entegre Araç Kontrolü) sistemi, yeni işletim sistemli şanzıman sistemi, ikinci seviye otonom sürüş teknolojisi, yeni dış renkleri ve yeni jant seçenekleriyle ön plana çıktı.

Nefes kesen başlangıç   

 

Maserati, dünyanın en güzel gün batımlarından birini sunan ve eşsiz doğal konumuyla herkesin hayranı olduğu Phi Beach'in ayrıcalıklı ve seçkin özel alanında konuklarını ağırlarken, Baja Sardinya'nın muhteşem denizi ve kayalıkları da bu organizasyona arka planda adeta bir fon oluşturdu. Modena merkezli üreticinin kimliği açısından büyük önem taşıyan, uzmanlığı sportiflik ve dinamizmde derinleşen Maserati’nin “Yaz Deneyimi” 8 Eylül'e kadar sürecek ve Sardinya'nın en görkemli sahil mekânlarında Maserati modelleri başrolde olacak. Porto Cervo'nun sahil mekânında yer alan yeni “Maserati Yaz Salonu” (Maserati Summer Lounge) ve Porto Vecchio'da rıhtım yanında bulunan mağaza, ziyaretçilerin sergideki otomobilleri incelemelerine, olağanüstü bir kişiselleştirme potansiyeli ile kendi araçlarını oluşturmalarına, Maserati koleksiyonunda yer alan aksesuar ve kıyafetleri satın almalarına, test sürüşü ile Maserati modellerinin performanslarını keşfetmelerine olanak veriyor.

Maserati, yaz boyunca Costa Smeralda'nın en seçkin otellerinden Cala di Volpe, Romazzino, Pitrizza ve Cervo'nın yanı sıra, test sürüşü imkânı sunacağı Cagliari yakınlarındaki en özel tatil beldelerinden biri olan Forte Village'da da ziyaretçilerini bekleyecek.