Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Haziran ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında C-Serisi Sedan, Coupé, Cabriolet, E-Serisi Sedan, SLC ve GLA model otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.

Mercedes-Benz GLA modelleri için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 130.000 TL’ye kadar kredi için 36 aya kadar vade ile %1,39 faiz oranı fırsatı sunuluyor. Bu kampanya kapsamında 1 yıllık kasko ve bakım paketi de müşteriye hediye ediliyor.

Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, Coupé, Cabriolet ve SLC otomobil alımlarında için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 170.000 TL’ye kadar kredi için 36 ay kadar vade ve %1,39 faiz oranından yararlanılabiliyor. 1 yıllık kasko ve bakım paketinin de müşteriye hediye edileceği bu kampanya kapsamında ek olarak Garmin MAP PILOT Navigasyon Sistemi de hediye ediliyor.

Mercedes-Benz E-Serisi Sedan otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda kişisel ve kurumsal müşterilere kişiye özel ödeme planı ile 200.000 TL kredi tutarı, %1,39 faiz oranı ve 36 aya kadar vade imkânları sunuluyor. Bu kampanya kapsamında müşteriler 1 yıllık kasko ve bakım paketi hediyesinden de faydalanabiliyor.

Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu Mercedes-Benz X-Class’a sahip olmak isteyen müşterilere, 2018 model yeni araç alımlarında 3.900 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor.