Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Ağustos ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında A-Serisi, B-Serisi, CLA, GLA, C-Serisi Sedan, Coupé, Cabriolet, E-Serisi Sedan, Coupé, Cabriolet otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.

Mercedes-Benz E-Serisi Sedan, Coupé ve Cabriolet otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda kişisel ve kurumsal müşterilere kişiye özel ödeme planı ile 210.000 TL kredi tutarı, %1,19 faiz oranı ve 36 aya kadar vade imkânları sunuluyor.

  • Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, Coupé ve Cabriolet ve SLC otomobil alımlarında için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 180.000 TL’ye kadar kredi için 36 ay kadar vade ve %1,79 faiz oranından yararlanılabiliyor.
  • Ağustos ayına özel hazırlanan kampanya kapsamında Mercedes-Benz A-Serisi, B-Serisi, CLA ve GLA modelleri için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 140.000 TL’ye kadar kredi için 36 aya kadar vade ile %1,79 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

Lastik Garantisi

Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinden alınan otomobil lastikleri; patlama, çivi ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 aya kadar garanti altında satışa sunuluyor.

AdvantagePlus 4. Yıl Uzatılmış Garanti Kampanyası

2018 yılı boyunca iki yıllık yasal garanti süresi içerisinde Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’ne gelen müşterilere 3. yıl garantisi ServicePlus Mercedes-Benz tarafından hediye ediliyor. Müşteriler,  AdvantagePlus 4. yıl uzatılmış garanti paketi ile 1 yıl daha koruma uzatma fırsatından ve erken satın almalarda ise %40’a varan indirimlerden faydalanabiliyor.

Ön Ödemeli Bakım Paketleri Kampanyası

Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde ön ödemeli bakım paketleri ile 2 veya daha fazla periyodik bakımın önden satın alınması durumunda %40’a varan indirimlerle orijinal yedek parça ve işçilikte sabit fiyat avantajından faydalanılabiliyor.

Ön Ödemeli Bakım Paketleri & Uzatılmış Garanti'de Me Adapter Hediye!

Ön ödemeli bakım paketi veya uzatılmış garanti satın alan Mercedes-Benz müşterilerine yaklaşık 300 TL değerinde (KDV dâhil) olan Mercedes Me Adapter hediye ediliyor.

Gurbetçi Kampanyası

18 Haziran 2018 – 30 Eylül 2018 tarihleri arasında, Türkiye'ye otomobili ile gelen Avrupa'da yaşayan TC vatandaşlarına, bakım ve onarım işlemlerini Türkiye'deki Mercedes-Benz yetkili servislerinde yapmaları durumunda yedek parça veya aksesuar indirimi gibi imkânlar sağlanıyor.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyaları

Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu Mercedes-Benz X-Class’a sahip olmak isteyen müşteriler tarafından Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 120.000 TL’ye varan kredi kullanımında 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanılabiliyor. Bu kampanya ile müşteriler, %1,39 sabit faiz oranı ve 1.165 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatıyla farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler; Far ve Yağmur Sensörü, Rüzgâr Savrulma Asistanı ve Şerit Takip Asistanı gibi standart güvenlik özelliklerine sahip 2018 model Sprinter araç alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih eden müşterilere %1,39 sabit faiz oranı ile aylık 582 TL’den başlayan ödeme imkânı sunuluyor.

Detaylı bilgi için www.mbfh.com.tr sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisine danışılabilir.

2.El Hafif Ticari Araç Kampanyaları

Mercedes-Benz Türk’ün 2.El hafif ticari araç markası Used1 altında Ağustos ayında sunulan kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda % 1,79 sabit faizli kredi ve 636 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatı sunuluyor.