125 yıldır tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak için lastik teknolojileri geliştiren Michelin, dijital dünyadaki varlığını tüketicilerine en iyi hizmeti sunabilmek için artırıyor. Gittikçe dijitalleşen dünyada sürücü davranışları da değişiyor. Artık sürücüler lastik satın alma işlemlerini dijital ortamda hızla gerçekleştirirken zamandan da tasarruf etmek istiyor. Bu ihtiyacı gözeten Michelin, iki yıl önce hizmete sunduğu Sanal Market hizmetini yenileyerek, bir önceki versiyona oranla avantajlı hizmetlerini daha kolay ulaşılır hale getirdi.

Michelin Sanal Market, hızlı lastik satın alma, kolay ödeme ve iade, randevu tarihlerinde esneklik, mesafe, fiyat ve Michelin Sertifikasına göre bayileri sıralama, bayi iletişim ve ulaşım bilgilerine kolayca ulaşma, platform üzerinden bayilere soru ve talepleri kolayca iletebilme, lastik sökme-takma, balans ve lastik oteli ek hizmetleri gibi kapsamlı hizmetleri hem online hem de offline olarak kullanıcılarına sunuyor.

26 ilde hizmet veriyor

İstanbul, İzmir, Ankara, Balıkesir, Bartın, Bingöl, Bolu, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Hatay, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van, Zonguldak, Antalya olmak üzere 26 ilde hizmet veren platformda, 60 satış noktası bulunuyor. 2016 yılı içerisinde 200 satış noktasına ulaşılması hedeflenen Michelin Sanal Market’e www.michelin.com.tr sitesinden ulaşılabiliyor. Platformun mobil uyumlu versiyonunun da 2016 ilk yarısında hayata geçirilerek kullanıcılara mobil üzerinden de alışveriş deneyimi sunulması planlanıyor.