Motosiklet kullanıcılarının istek ve taleplerini tespit eden Aytemiz, Motorcu Dostu İstasyon projesi kapsamında motosiklet kullanıcılarının trafikteki algısını yükseltmek, emniyetlerine katkıda bulunmak ve hayatlarını kolaylaştıracağını öngörüyor.

İstasyon girişlerine yerleştirilecek “Motorcu Dostu İstasyon” tabelaları ile başlayan değişim pompalarda devam ediyor. Bu istasyonlarda, motosiklet kullanıcılarına özel park alanları ve bu alanın önünde kask, mont ve eldiven gibi eşyalarını bırakabilecekleri kişiye özel kilitli dolaplar yer alacak.

Ayrıca yakıt alımı sırasında oluşabilecek kazaları engellemek amacı ile motosikletlilere özel hazırlanan pompaların önüne, özel kaymaz bir zemin yer alacak. Farklı tekerlek tiplerine uygun lastik şişirme uçları da motosiklet kullanıcıların hizmetine sunulacak. Öte yandan motosikletlere yakıt dolumu yapacak personeller de motosikletlere özel hizmet sunmak üzere bir eğitimden geçecek.

Aytemiz Motorcu Dostu İstasyonlardaki marketlerde, motosiklet kullanıcılarına özel, Castrol madeni yağları, kask içi ve dışı temizleme spreyi, buğu önleyici, motosiklet temizleme ve cilalama spreyi ile zincir temizleme spreyi gibi bakım malzemelerine de yer verilecek. Hem yağ değişimini hem de zincir yağlamayı kolaylaştıran motosiklet sehpası da bu istasyonlarda yer alacak. Tüm bu hizmetlere ek olarak, motosiklet kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak, kask ve eldivenlerini çıkartmadan pompada ödeme yapabilecekleri “Aytemiz motordan öde” hizmeti de kısa bir süre sonra anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında uygulanmaya başlanacak.

Motosiklet kullanıcılarının kalbini kazanma potansiyeli yüksek olan bu projenin tüm yurt geneline en kısa sürede yayılmasını canı gönülden destekliyoruz.