Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa Ralli Kupası’nda (ERT) Türkiye’yi temsil ettiği üçüncü yarışında da birinci gelerek liderliğini korudu. Bulgaristan Sliven Rallisi'nde nefes kesen bir mücadelenin ardından yarışı birincilikle tamamlayan Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi, şampiyonluğun en güçlü adayları olduklarını bir kez daha gösterdiler.  Avrupa Ralli Kupasında hedefledikleri şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını söyleyen Murat Bostancı, “Avrupa Ralli Kupası'nın her yarışında tempoyu yükseltiyoruz. Liderliğimizi korumayı başardık ve her etapta talihsizliklere rağmen disiplinimizi koruyup stratejimizi eksiksiz uygulamaya çalıştık. Artık Türkiye’ye bir Avrupa Ralli Kupası getirmeye biraz daha yaklaştık. Ben, Onur ve tüm takım elimizden geleni, hatta daha fazlasını yapmaya devam ediyoruz.” açıklamasını yaptı.

Yarışın ilk gününde yaşadıkları şanssızlığa rağmen ikinci ve üçüncü gün muhteşem bir performans gösteren Murat Bostancı - Onur Vatansever ikilisi, Castrol Ford Team Türkiye adına bir zafere daha imza atarak yalnızca 3 saniye farkla kazandıkları Bulgaristan Sliven Rallisi ile Avrupa Ralli Kupası'nı kazanma yolunda önemli bir adım daha attılar.

Castrol Ford Team Türkiye pilotları Murat Bostancı ve Onur Vatansever'in Avrupa Ralli Kupası kapsamında katılacakları bir sonraki yarış 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Sırbistan Rallisi olacak. İkili bu yarışı da kazanmaları durumunda yüksek ihtimalle Avrupa Ralli Kupası'nı da kazanarak Türk motorsporları adına bir ilke imza atmış olacaklar.