2018 MY olarak 2017 Sonbaharında satışına başlanacak olan Yeni Ford Mustang, 50'yi aşkın fuarı gezecekken yeni aracın Convertible formu da duyuruldu.

Ayrıca dünyanın en çok satan spor Coupe'si olan Ford'un en gelişmiş Mustang'ı, sahiplerine otomobillerini kendi tercihlerine göre özelleştirebilmek için sahiplerine daha fazla natif sunan yeni teknoloji ve tasarım değişiklikleri de dahil olmak üzere bir dizi gelişme sunuyor. Üç yeni boya rengi, 12 ayrı jant seçeneği ve özelleştirilebilir bir dijital gösterge paneli var. Daha güçlü motorlar ve yeni MagneRide ™ süspansiyon teknolojisi daha iyi performans vaat ediyor.

Daha şık tasarım

Ford Mustang'i şimdi daha atletik bir duruşa sahip, yeni ve ön ve arka uç tasarımı, daha yalın, daha sağlam bir görünüm ve rafine aerodinamiyle sunuyor.

Daha ileri teknoloji

Yeni teknolojiler, yolunuzu özelleştirebileceğiniz 12 inçlik tamamen dijital gösterge panelini, bir sonraki sefer sürücü için sürüş tercihlerini hatırlayan hafıza fonksiyonuna sahip MyMode'u ve Yaya Algılama ile Ön Çarpışma Yardımcısı gibi yeni sürücü yardımcı özelliklerini içerir. Bu da sürücüye daha fazla güven verir.

Geliştirilmiş performans

2.3 litrelik EcoBoost® motor ve 5.0 litrelik V8 yükseltmeleri ile birlikte tamamen yeni bir 10-ileri otomatik şanzıman daha iyi bir performans sunuyor. Yeni MagneRide süspansiyon optimum hakimiyet imkanı sunar; Opsiyonel aktif supaplı egzoz sistemi, işitsel kontrolü sağlar - motoru kükretmek size kalmış.