Nissan, Qashqai ve X-Trail ile SUV ihtiyacı olanlara büyük ölçüde seçenek sunmuştu. Şimdi ise Kick adını vereceği yeni SUV modeli ile pazara renk katmayı hedefliyor.

Kicks modeli, yüz kısmında gerek ön ızgarası, gerekse LED farları olsun, Qashqai’den izler taşıyor. Krom detaylar da gözlerden kaçmıyor. Farklı renk seçenekleri ile sunulacak olan modelde, tavan ve gövde renkleri farklılık gösterebiliyor.

Yine iç kısımda da renk farklılıkları bulunan bir konsol yer alıyor. Tavanda kullanılan renk, otomobilin koltuklarına da yansıyor.  Konforlu bir iç mekan algısı yansıtan otomobil, 7 inç büyüklüğündeki multimedya ekranı ile bunu tamamlıyor. Meksika'da Aguascalientes fabrikasında üretilecek olan otomobil için Nissan, 192.000.000 Dolar yatırım hedefliyor.  Latin Amerika pazarında satışa sunulacak olan otomobil, Brezilya ve ardından 80’den fazla ülkede satışa sunulacak.

Latin Amerika piyasasına sunulacak modelin Ağustos ayında Birezilya'da satılacak. Daha sonrasında 80'den fazla ülkeye satılması bekleniyor.