Sadece Turkcell Dergilik plarformu için geliştirilen Otomobil Gazetesi hafta içi hergün saat 06.00’da yayınlanıyor. Türkiye’de bir ilk olan günlük Otomobil Gazetesi’nin Avrupa’da da eşi-benzeri yok. 20 yıldır yayın hayatını sürdüren otomotiv haber portalı www.otomobilgazetesi.comekibi tarafından hazırlanan günlük Otomobil Gazetesi’nin 1 aylık yayın raporları Turkcell Dergilik plarformundan resmi sonuçlarıyla yayınlanıyor. İçeriği sadece otomotiv tüketicilerini ilgilendiren, otomobil alım ve satımına destek olacak haberlerden oluşan gazete özellikle kanaat önderlerinin hazırladığı “Ne Almalı Neden Almalı” öneri haberleriyle dikkat çekiyor. Yayına başladığı günden itibaren yayınlanan 25 sayısı yaklaşık 22 bin adet indirilen Otomobil Gazetesi bu anlamda büyük bir başarıya da imza atmış durumda. 2,5 milyon Turkcell Dergilik kullanıcısının Gazeteler bölümünden günlük 50 bin civarında günlük gazete okunuyor. Ulusal gazetelerin arasında bulunan Otomobil Gazetesi’nin kısa sürede bu başarıyı göstermesi dikkat çekici.
Otomobil satışlarının ve gazete okuma   oranlarının düştüğü şu Temmuz-Ağustos ayında bu başarıyı yakalayan Otomobil Gazetesi’nin Eylül ayı itibariyle bu istiklarla önemli indirilme rakamlarına kavuşması bekleniyor. Otomotiv sektörünün de işlerin pek de iyi gitmediği şu dönemde böylesine yepyeni bir yayının farklı bir mecrada yayına başlaması çok olumlu karşılandı.
Otomobil Gazetesi bu bayramdaki özel yayınını otomobil alacak olan tüketicilere özel olarak hazırladı. “Sıfır mı 2. El mi?” başlığı altında Türkiye’de satılan 22 yeni otomobili ve onların 2.El’deki seçeneklerini rehber niteliğinde sundu.