Etkinliğe, İspanyol hükümetinin 28 resmi temsilcisinin yanı sıra, OMODA İspanya marka elçisi ünlü şarkıcı ve aktör Jaime Lorente de katıldı. Chery Group Baş Teknoloji Sorumlusu Dr. Gao Xinhua, Chery Automobile Başkan Yardımcısı Charlie Zhang, OMODA CEO'su Shawn Xu ve diğer üst düzey marka yetkilileri de bu tarihi anı 300’ün üzerinde gazeteci ve bayi temsilcisiyle paylaştı. İspanya pazarına önemli yatırımlar yapan OMODA, 28 farklı yerel bayilik grubuyla anlaştı. Bu kapsamda Çinli marka, 2024 yılı sonuna kadar İspanya’nın yüzde 93'ünü kapsayan ve tüketicilere daha erişilebilir satış ve satış sonrası hizmetler sunan 65 satış noktasının faaliyete geçmesini öngörüyor.
Çinli otomotiv devi Chery’nin çevreyi korumayı odak noktasına alan markası OMODA, Şubat ayı sonunda İspanya'nın başkenti Madrid'in kalbi niteliğindeki ünlü Cibeles Sarayı’nda (Palacio de Cibeles) ses getirecek bir marka ve ürün tanıtım etkinliği gerçekleştirdi. Bu özel etkinlik, OMODA markasının yüksek potansiyele sahip Avrupa pazarına girişini simgeliyor. Tanıtım etkinliğinin gerçekleştirildiği İspanya ise markanın Avrupa genelinde daha da yaygınlaşması açısından köprü görevi görüyor. Cibeles Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, İspanyol hükümetinin 28 resmi temsilcisinin yanı sıra, OMODA İspanya marka elçisi ünlü şarkıcı ve aktör Jaime Lorente de katıldı. Chery Group Baş Teknoloji Sorumlusu Dr. Gao Xinhua, Chery Automobile Başkan Yardımcısı Charlie Zhang, OMODA CEO'su Shawn Xu ve diğer üst düzey marka yetkilileri de bu tarihi anı 300’ün üzerinde gazeteci ve bayi temsilcisiyle paylaştı.
Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Chery Group Baş Teknoloji Sorumlusu Dr. Gao Xinhua, “İspanya, OMODA markasının yenilik, moda, teknoloji ve çevre koruma yaklaşımıyla mükemmel uyum sağlayan, canlı, yaratıcı ve derin bir kültürel mirasla dolu bir ülke” dedi.
Benzersiz bir crossover SUV yaklaşımı
Markanın ilk crossover SUV modeli olan OMODA C5, “Art in Motion” adındaki sportif tasarım dilini benimseyerek benzersiz ve modaya uygun crossover SUV tarzı ortaya koyuyor. OMODA C5, yüzde 78 yüksek dayanımlı çelik gövdesinin yanında standart olarak birçok gelişmiş akıllı sürüş destek sistemiyle donatılıyor. Böylece kullanıcılara kapsamlı, güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor.
Küresel standartlarda gelişmiş hizmet deneyimi
Küresel büyüme ve genişleme hedefiyle hareket eden OMODA, global bir standart, sistem ve güvence oluşturmak üzere kaynaklarını birleştiriyor. OMODA, satış ve satış sonrası hizmetler açısından kullanıcılara üst düzey bir araç satın alma ve sahiplik deneyimi vadediyor. Marka, daha verimli ve kullanışlı hizmetler sunmak için önemli bir adım atarak, İspanya'da bir teslimat merkezi (PDI kontrol merkezi), çağrı merkezi ve teknik eğitim merkezi kurmak üzere dünyanın lider depolama ve lojistik tedarikçisi Kuehne+Nagel ile ortaklığa imza attı.
Ayrıca OMODA, İspanya’da 28 farklı yerel bayilik grubuyla anlaştı. Bu kapsamda Çinli marka, 2024 yılı sonuna kadar İspanya’nın yüzde 93'ünü kapsayan ve tüketicilere daha erişilebilir satış ve satış sonrası hizmetler sunan 65 satış noktasının faaliyete geçmesini öngörüyor. OMODA, kullanıcılara 7 yıl veya 150.000 kilometre gibi uzun bir üretici garantisi sunuyor. Bu da markanın ürün kalitesine olan güvenini ve müşteri hizmetlerine olan bağlılığını yansıtıyor.
Sürdürülebilir kalkınma planıyla çevreyi koruyor
Sürdürülebilir geleceğe yatırımlarını artıran OMODA, etkinlikte Uluslararası Doğayı Koruma Birliği (IUCN) ile yaptığı ortaklığı da duyurdu. OMODA ve Uluslararası Doğayı Koruma Birliği, kıyı şeridinin iklim değişikliği karşısında dayanıklılığını artırmak için “Doğaya Dayalı Çözümler” (NbS) kullanarak Akdeniz kıyı şeridi bitki örtüsünü korumaya kararlı. Bu girişim, İspanya'nın mavi karbon politikasının (okyanusların korunması) uygulanmasını ilerletmek ve markanın çevre koruma ve sosyal sorumluluğa olan bağlılığını ortaya koymak adına tasarlandı.
2023 yılı, OMODA’nın küreselleşmesinde önemli bir aşamayı temsil diyor. Markanın yeni enerji çözümleri Türkiye, Endonezya, Malezya ve diğer ülkelerdeki hükümetlerin üst kademelerinden büyük beğeni ve takdir alıyor.
Rekabetin giderek arttığı otomotiv pazarında, OMODA markasının varlığı dünya genelinde 20’nin üzerinde ülke ve bölgeye yayılıyor, gelişmekte olan markalar arasında ön sıralarda yer alıyor.
İspanya’daki bu tanıtım etkinliği, OMODA için Avrupa pazarında önemli bir atılımı işaret ediyor. Ayrıca Chery Grubu altında farklı bir marka olarak çekici ve yenilikçi yaklaşımını daha da vurguluyor. OMODA, Avrupa pazarındaki genişlemesini gelecekte de hızlandırmaya devam edecek. Marka, üstün ürün kalitesi, devam eden teknolojik yenilikleri ve kapsamlı stratejik planlamaları ile kullanıcılara daha geniş bir yelpazede kaliteli, akıllı modeller sunmayı amaçlıyor. Bu girişim, geleceğin, modanın, teknolojinin ve çevre dostu akıllı SUV'ların dünyayı dolaşmasını sağlayarak çevre dostu ulaşımın dünya genelinde yaygınlaşmasını teşvik etmeye adanmış durumda.