Yeni genel müdür Çağrı Öztaş ilk kez yeni Combo lansmanı ile basın mensuplarının karşısına çıktı. Bu yenilikler içindeki Opel Türkiye Combo ile de ticari araç pazarında “artık ben de varım” diyecek… 2014’te ani bir kararla Türkiye’de hafif ticari araç pazarından çekilen Opel, altı yıl aradan sonra yeni Combo ile rekabete geri döndü. Opel, Groupe PSA’nın ortak platformunda üretilen Combo ile yüzde 6 pazar payı hedefliyor
Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş; “Ticari araçlarda büyüme hedefimiz var. 2018 yılında karlılık oranı üzerine odaklaşan marka, 2019 yılında ise marka değeri üzerinde yoğunlaşacak. PSA Grubu’ndaki tek Alman marka olan Opel “Alman yol arkadaşı” sloganı ile Alman otomobillerinin verdiği güven imajının altını çizecek.” diyor.  Dijitalden gelen müşteri takibi için özel bir çalışma yaptıklarını söyleyen Çağrı Öztaş sözlerini şöyle sürdürdü: “My Opel uygulaması bu konunun önemli bir oyuncusu. Hot Alert System adını verdiğimiz  sistem ise acil durumlarda uydu yardımıyla ilgili birimlere sinyal göndermesini sağlıyor. Customer Engagement System (CES) ise müşteri etkileşim sistemi olarak çalışıyor. Yapılan dijital ortam yayınlamalarından etkileşimleri ölçen bu sistem, ilk ayda Opel müşterileri ve müşteri potansiyeli olan kişilerle 53 bin adet temasta bulundu. Bu iletişimden de  22 bin müşteriden randevu alındı.  Opel Genel Müdürü Çağrı Öztaş, “ Yeni Combo’nun satış hedefini 3 bin olarak belirledik.. Pazar beklentimiz mevcut şartlarda 520 bin civarlarında. Toplam sayış hedefimizi de 22-25 bin aralığında ön görüyoruz. Bu da yüzde 12-13 pazar payı demek. Combo ile toplam hafif ticari araçta yüzde 6, mini combi segmentinde yüzde 12 pazar payı hedefliyoruz” dedi. 
 
 
 
 
 
 
 
KUTU
SUV’de  hedef 6 bin.
 
Şubat 2019’da Crossland X’in 1.5 lt 120 bg dizel otomatik versiyonunun satışına başladıklarını anlatan Çağrı Öztaş, nisanda da Grandland X’de 1.5 lt 130 bg dizel otomatik seçeneği sunacaklarını kaydetti. Öztaş, dizel otomatik dopingi ile 2018’de 3 bin adet olan SUV satışlarını 2019’da 6 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 
 
KUTU
2 dizel motor seçeneği
 
Yeni Opel Combo’nun fiyat etiketi 122 bin 400 TL ile 144 bin 400 TL değişiyor. Combo’da 1.5 lt 102 bg ve 130 bg’lik iki dizel motor seçeneği bulunuyor. 5 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik şanzımanlarla eşleştirilen motorların ortalama yakıt tüketimi 4.3 litre.
Hem iş hem özel kullanıma uygun olan Combo’da üst segment binek araçlarda görülen sürüş güvenlik sistemleri bulunuyor. Bu donanımlar baz modelden itibaren standart olarak sunuluyor.