Ödül töreni, Erdemir Otomotiv’in İstanbul Beylikdüzün’de bulunan showroom’unda düzenlenen özel bir etkinlik çerçevesine gerçekleştirildi.  Opel Erdemir İcra Kurulu Başkanı Yüksel Erdemir, Onur Ödülünü Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin’in elinden aldı. Bu ödül ilk kez bir Opel bayisine verildi. Ödül, otomotiv sektöründe var olan uygulama ve standartların üzerine çıkarak müşteri odaklı iş yapış biçimlerini hayata geçirmesi ve uzun soluklu sürdürülebilir gelişime katkı sağlaması nedeniyle Opel Erdemir bayiliğine sunuldu.
Yüksel Erdemir, yaptığı ödül konuşmasında şunları söyledi: “Bu ödülü kazanan ilk Opel bayisi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Gururluyuz, çünkü 30 yıldır Opel markamızın bayrağını başarı ile dalgalandırdık. Gururluyuz, çünkü satış ve satış sonrası olmak üzere müşteri mutluluğu ve hedeflerimizi gerçekleştirme özelinde onlarca ödül aldık. Gururluyuz çünkü Erzurum ve İstanbul illerimiz olmak üzere 200’ün üzerinde çalışanımızın gelişimine ve işimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Gururluyuz çünkü bu geçmiş 30 yılda 100 bine yakın otomobil severin Opel Ailesine katılmasını sağladık.  Heyecanlıyım, söyleyecek fazla bir şey bulamıyorum. Onur Ödülü benim için büyük bir mutluluk ve sürpriz oldu. Bu ödülü, beni destekleyen ve bu ödülü almamıza katkısı olan tüm ekibim adına kabul ediyorum. Bu ödül için tekrar çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha fazla kararlılık ve özveriyle çalışarak, bu ödülün bir tesadüf olmadığını göstereceğimize söz veriyorum."  Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin ödül töreninde şu ifadelerde bulundu: “Yüksel Erdemir’in başarı yolculuğu Erzurum’dan başlayıp İstanbul’a kadar uzanmıştır. Yüksel Erdemir 30 yıldır Opel markamıza özveri ile hizmetlerine devam eden bir değerimizdir. Yüksel Erdemir’in birikim, enerji ve tutkusundan daha çok faydalanacağız. Erdemir Otomotiv’in başarılarının devamını diliyorum.”

·      Opel Erdemir sektöre 1992 yılında Erzurum ilinde başladı.
·      İstanbul’da 14 bin metrekarelik 3S ve Erzurum’da 6 bin metrekarelik 3S tesislerinde müşterilerine hizmet veriyor.
·      30 yıldan bu yana Opel markası tarafından satış ve satış sonrası hedeflerini gerçekleştirme yanında yüksek düzeyde müşteri mutluluğu yaratma ve Avrupa’nın en iyi tesisi seçilmesi gibi onlarca başarı ödülüne layık görüldü.
·      Opel Erdemir kurulduğu günden bu yana yaklaşık 100 bin araç satışı gerçekleştirdi.