2023 hedefleri…
 
“Bu sene 750 binlik bir pazarda, biz Stellantis çatısı altında olan 4 markamız ile biraz fazla role sahibiz. Opel olarak bizim hedefimiz 45 bin, biraz daha üstü de olabilir. O da yüzde 6’lık bir pazar payına denk geliyor. Gelecek sene için de bir çıt daha yukarıyı hedefliyoruz. 2023 için ise eksiksiz hale gelen ürün gamımızla yüzde 7’lik bir pazar payı hedefimiz var. Burada en önemli katkıyı bir dönemdir katkı alamadığımız C hatchbackten, yeni Astra’dan alacağız. CEO’muz da bize garanti verdi, bizi çok seviyor kendi aramızdaki jargon ile konuşayım…
Şimdi 750 binlik bir pazar öngörüyoruz ve toplam satışlarda 21 bine yaklaştık. Ağustos ayını da yaklaşık 1.800 adetle kapattık, zaten o kadar aracımız vardı. Bayilerimizde ve ana firmada stoğumuz kalmadı, o derece bir taleple karşı karşıyayız. 750 binlik bir pazarda 45 binlik satış hedefimizi koruyoruz, biraz da üzerine çıkabiliriz. Şu ana kadar 21 bin adet sattık; yılın geri kalan 4 ayı için ise 24 binlik bir adet daha satma hedefimiz var diyebiliriz.”
 
 

 
Golf Ana Rakibimiz!
 
“2023 yılında C hatchbackte, ithal araçlarda bir numaralı marka olacağız. Tek hedefimiz bu. Hedefimiz çok net. Golf  ana rakibimizdir.  Golf, Astra’nın daha ileride olduğu dönemlerde, Astra’yı ana rakibi olarak belirledi ve bizi geçti. Bunda hiç alınacak yanlış anlaşılacak bir şey yok. İki taraf için de sevindirici. Ve iddialıyız da. Almanya’da ilk defa, 20 yıldan bahsediyorum Astra için klinik müşteri testlerinde alınan sonuçlar çok iyi çıktı. Raporlar bildiğim kadarıyla açık, çok güven verici.”
 

 
Eylül ayı beklentileri ve Rekor hedefleri!..
 
Eylül ayı beklentimiz 65 -70 bin bandı arasında. Biz 65 bine göre hazırlanıyoruz.  Gelecek yıl toplam satışta 63 binlik bir hedefimiz var. 63 bin rekor olacak.  Burada 50 bin binek, 13 bin ticari araç olacak şekilde 63 binin arkasındayız. Ürün gamımızı da tamamladık. Büyük firmalarda bütçe ve gerekli alt yapının onayı eylül ayında, ağustos ayında biter. Bizim de bu hedefimiz şimdiden onaylanmış durumda. Seneye Opel olarak rekora koşacağız. C-HB sınıfında ithal araçlarda birinci olacağız. Bütün oyun planımızı buna göre kurduk. Olmak da durumundayız.