Toksport WRT, 20-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Marmaris Rallisi'ni de kazanarak, Balkan Ralli Kupası'nda şampiyonluğunu ilan etmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde Sırbistan Rallisi'nden zaferle dönen ve Balkan Ralli Kupası'nda birincilik koltuğuna oturan Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, Skoda Fabia R5 ile zorlu toprak zeminli etaplarıyla dikkat çeken Marmaris Rallisi'ni de kazanarak, Kasım'da Portekiz'de gerçekleştirilecek Avrupa Ralli Şampiyonası final yarışında ülkemizi bir kez daha gururlandırmak istiyor.

Kurulduğu günden bu yana, birçok motorsporları organizasyonunda global anlamda Türkiye'yi temsil eden ve büyük başarılarla iddiasını defalarca ortaya koyan Toksport WRT, Muğla'da gerçekleştirilecek Marmaris Rallisi'nden galibiyetle dönerek, Balkan Ralli Kupası'nın sahibi olmayı hedefliyor. Hali hazırda kupanın bir önceki yarışı konumundaki Sırbistan Rallisi'ni kazanarak liderlik koltuğuna oturan Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, Marmaris Rallisi'ni de kazanarak Balkan Ralli Kupası'nı almak ve ardından 17-18 Kasım'da yapılacak Avrupa Ralli Şampiyonası final yarışına katılarak ülkemizi bir kez daha gururla temsil etmek istiyor. Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi için Marmaris Rallisi, gelecek sezonun WRC takvimine katılan 2018 Marmaris Rallisi için de ön hazırlık niteliği taşıyor.

Toksport WRT'nin deneyimli genç pilotu Orhan Avcıoğlu "Marmaris Rallisi, Türkiye'nin en büyük motorsporları organizasyonu olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda kendine has etap karakteriyle en zorlu yarışlardan birisi olarak ön plana çıkıyor. 2013 yılında kazandığımız bu yarışta bir kez daha zafere ulaşarak şu anda lider konumda olduğumuz Balkan Ralli Kupası'nı ülkemize kazandırmak istiyoruz" yorumunda bulunarak açıkça birincilik hedeflediklerinin altını çizdi.