Phoenix Racing adına yarışan milli sporcumuz Ayhancan Güven cumartesi günü ilk sırada başladığı yarışı dominant bir performansla zirvede tamamlarken, ikinci yarışta ise ikinci olarak yine podyumda yer almayı başardı.

Hafta sonunun en fazla puan kazanan ismi olan Red Bull sporcusu temsilcimiz TRTSPOR2 kanalından canlı olarak yayınlanan yarışın ardından, 58 puanla şampiyona üçüncülüğüne yükseldi.

Güven Oschersleben’deki hafta sonunu “Sıralamada son şansımda ihtiyacım olan turu atıp, pole pozisyonu elde ettim. Ardından yağış altında başlayan yarışta net bir galibiyet aldık. Pazar günü koşulan ikinci yarışa ise, ikinci sıradan başladık ve yine istediğim bir tempo ile ikinci sırada tamamladım. Sezona şanssız bir şekilde başladıktan sonra ihtiyacımız olan puanlara ve hıza ulaştığım için mutluyum. Şimdi Almanya Şampiyonası’na kısa bir ara verip haftaya Monaco’da yapılacak Supercup ilk yarışına odaklanma zamanı.” sözleriyle özetledi.

Genç sporcumuzu tebrik ediyor, 21-23 Mayıs tarihlerinde Monaco’da koşulacak olan Porsche Super Cup ilk yarışında başarılar diliyoruz.