Uluslararası ismiyle World Automotive Conference, bölgede lider 40’ın üzerinde ülkeden çok sayıda üst düzey konuğu bir araya getirerek;değişen sektörde doğru üretim, ihracat ve pazarlama stratejilerini belirleyen paylaşımlar içermekte ve işbirlikleri için uygun ortam sağlamakta. 2019 sponsorları arasında ise şimdiden, OMSAN Lojistik, Surgere, Google, SAPA, Staubli, CHEP, GCS Test, Opthema Teknoloji,  Equinix, ARaymond, Trumpf, Maxim Integrated ve Robo Otomasyon gibi ulusal ve uluslararası firmalar bulunmakta.
Geleceğin lider firmaları bu zirvede şekilleniyor
Zirvede bu yıl; global ticaret anlaşmaları, Brexit, sektörde yaşanan daralma başta olmak üzere sektörün geleceği, sektördeki trendler, elektrikli araçlar, otonom araçlar, endüstri 4.0, robotlaşma, djitalleşme, tedarik zinciri, yapay zeka, yenilenen sektörde doğru konumlanma ve ihracat stratejileri gibi konular ön plana çıkmaktadır.
Otomotiv sektörü ve etrafındaki sektörler bir araya geliyor
Dünya Otomotiv Konferansı’na önde gelen otomotiv üreticilerinin yanında otomotiv sektörüyle bağlantılı, teknoloji şirketleri, yan sanayiler, demir-çelik, sigorta, finans, mühendislik sektörlerinden katılımlar gerçekleşiyor. Üst düzey ve çeşitli katılımlarla birlikte, sektörler arası işbirliği yapma ve katma değer sağlama fırsatı bulunuyor.  Zirvenin sponsorları, konuşmacıları ve programı için: www.dunyaotomotivkonferansi.com
Dünya Otomotiv Konferansı; Londra merkezli Worldwide Partnerships firması tarafından, otomotiv sektörünün lider isimleri ve medyanın yüksek katılımı ile düzenlenen uluslararası bir zirvedir.