Bugüne kadar Türkiye’de eşi görülmemiş festivalin düzenlendiği Intercity İstanbul Park’ın 2 bin 200 dönümlük alanında otomobil ve motosiklet markalarının tanıtım stantlarının yanı sıra otomobil ve motosiklet kulüplerinin sergilediği eşsiz koleksiyonlar da büyük beğeni ve hayranlık topladı. Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilen “V Weekend Motoring’de” off-road garaj ve kulüplerinin sergilediği benzersiz araçlar da otomobil tutkunlarına ayrı bir mutluluk yaşattı.

Araç sahipleri kendi araçlarıyla pistteydi

 

Yüzlerce aracın bir arada bulunduğu festivalde eğlence de unutulmadı. DJ performansları, simülatörler, drift ve akrobasi gösterileri, seminerler, ödüllü yarışmalar ve çocuk alanlarında eğlence doruğa ulaştı. Tam bir aile festivali havasında geçen olan etkinliklerde Intercity Silver Cup, Intercity Gold Cup Cup ve Caterham araçların yarıştığı Intercity Platinum Cup yarışlarının 5’inci ayağı da gerçekleştirildi.  V Weekend Motoring kapsamında yer alan Intercity İstanbul Park Pist Günleri de yapıldı. Öncesinde kayıt yaptıranlar, dünyanın en güzel pistlerinden biri olan Intercity İstanbul Park’ta kendi otomobilleri tur atıp, yarış pilotların yaşadığı heyecanı en yakından deneyimlediler.

 

V Weekend Motoring’de Neler Vardı?

Otomobil ve motosiklet markalarının tanıtım stand alanlarının da yer aldığı festivalde,  klasikten egzotiğe, off-road’dan motorsporları takımlarına birçok farklı kulüp ve garajdan gelen yüzlerce otomobil de ilgi odağıydı. Gösteri alanında gün boyunca, otomobil ve kamyon drift, motosiklet akrobasi, drift taxi, otomobil parade geçişleri, eğlenceli ve ödüllü yarışmalar düzenlenirken, yarış pistinde Intercity Silver, Intercity Gold Cup ve Intercity Platinum Cup yarışları yapıldı.

Sektörel konuların işlendiği ve pratik güvenlik bilgilerini içeren seminerlerin verildiği V Weekend Motoring’de, Food Truck konseptli farklı yeme / içme deneyimleri de yaşandı.

Pazar Günü de Devam Edecek

Aracı ile gelenlerin sadece 20 TL otopark ücreti ödedikleri, diğer ziyaretçilerin ücretsiz katılabildikleri V Weekend Motoring  pazar günü de devam edecek. Aracı olmayanlar Pendik (E5) Metro çıkışından Intercity İstanbul Park’a ve aynı şekilde pistten Pendik (E5) Metro istasyonuna gün boyu ücretsiz servis hizmetinden yararlanabilecek. Ziyaretçileri yönlendirmek üzere Pendik (E5) Metro çıkışında Intercity Istanbul Park görevlileri hazır bulunuyor.