Tüm Türkiye’de uzun süreli tatil arifesinde olduğumuzu düşünürsek, araç kiralamak için elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Çünkü rezervasyonlar hızla artarken uygun ve ekonomik araç sayısı azalıyor.

Bayram tatilini Ege’de, Güney’de, Karadeniz’de veya aile fertleriyle birlikte geçirmek isteyenlerin kiralık araç bulmak için acele etmesi gerekiyor. Bu aşamada Otoredi’yi ziyaret ederek farklı araç kiralama firmalarını tek bir sayfada karşılaştırabilir, en iyi fiyattan en kolay yolla araç kiralayabilirsiniz.

Taleple birlikte fiyatlar artabilir

Özellikle uzun bir bayram tatili söz konusu olduğunda, araç kiralama firmaları yoğun bir taleple karşılaşıyor. İlgiyi arttırmak için bayram öncesinde araç kiralama fırsatları karşımıza çıksa da, tarih yaklaştıkça bu fırsatlar ve kampanyalar yerini artan fiyatlara bırakıyor. Diğer taraftan yoğun ilgi nedeniyle, ekonomik ve avantajlı olan araçların tükenmesi; sadece üst sınıf ve yüksek fiyatlı araçların kalması da mümkün.

Bu nedenle Otoredi’ye girerek pek çok farklı araç kiralama firmasının fiyat ve model seçeneklerine ulaşabilir ve en uygun aracı güvenli bir şekilde kiralayabilirsiniz.

Farklı seçenekleri karşılaştırın, aracınızı bayramda da kolayca kiralayın

Araç kiralarken güvenilir araç kiralama firması bulmakla ilgili sorunları ortadan kaldıran Otoredi Girişimcisi Kurthan Tarakçıoğlu, “Bayram dönemlerinde yeterince araştırma yapmayan ve son dakika kiralamaları gerçekleştirenler için ucuz ve kaliteli kiralık araç bulmak zahmetli bir iş haline gelebiliyor. Özellikle bayram dönemlerinde artan talep ile birlikte dolandırıcılar da araç kiralama sektörüne akın ediyor. Biz Otoredi olarak güvenilir araç kiralama firmalarının her dönem ve lokasyon için fiyatlarını kıyaslama imkanı sunuyoruz. Kiralık araçlar için farklı araç kiralama firmalarının sunduğu en iyi fiyatları ve yan hizmetleri tek sayfada göstererek en doğru ve en ekonomik kararı vermenize yardımcı oluyoruz. Bayram rezervasyonlarımız yoğun olarak devam ediyor. Güvenilir, ekonomik ve konforlu bir bayram tatili için tüm seçenekleri araştırıp hızlı bir şekilde karar vermek gerekiyor“ dedi ve Kurban Bayramı’nda uygun fiyatla araç kiralamak isteyenlerin bu işi son güne bırakmaması gerektiğini vurguladı.