Kurumsal ikinci el otomobil sektöründe hizmet veren Otoshops, Otoshops Finans aracılığıyla sunduğu kredi kampanyası ile 2. El otomobil sahibi olmak isteyenlere finansman desteği sağlıyor

 

Haziran ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında Otoshops’dan satın aldıkları otomobil için Otoshops Finans’tan kredi kullanan müşteriler, taksit ödemelerine 3 ay sonra başlayacak.

 

Otoshops Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan “2. El pazarında dijital ekspertiz, 2 yıl garanti, 7 günde değişim, nakit alım / takas, , kasko ve trafik sigortası ve finansman seçenekleri ile sektörde ilk olan bazı uygulamalara yine bir ilki daha ekliyoruz. 2. El otomobil sahibi olmak isteyenler için sunduğumuz Otoshops Finans çözümleri kapsamında kredi kullanacak müşterilerimiz, kredi taksitlerini 3 ay sonra ödemeye başlayacak” açıklamasında bulundu.

 

Satılan tüm araçlara, 48 ay vadeli özel kredi seçenekleri ile finansman desteği sağlayan Otoshops Finans’ın ertelemeli kredi kampanyası, Türkiye geneline yayılmış tüm Otoshops Yetkili Satıcılarında geçerli olacak. Otoshops Finans hizmetleri ALJ Finansman A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.

 

Herhangi bir marka ve model şartı aranmayan kampanyadan yararlanmak ve detaylı bilgi için Otoshops Yetkili Satıcılarını ziyaret etmek yeterli olacak.