Hızlı, güvenilir araç alım platformu Ototrink.com, ekspertiz ağına yeni bir şube daha ekledi. Beşiktaş, Erenköy, Hasanpaşa, Kartal, Kızıltoprak, Küçükçekmece ve İçerenköy’de şubeleri olan Ototrink.com, son olarak Florya’da ekspertiz hizmeti vermeye başlayarak ekspertiz noktalarının sayısını 8’e çıkardı. Ototrink.com, ilerleyen dönemlerde ekspertiz şube ağını Türkiye genelinde de genişletmeyi hedefliyor.

 

Ototrink nasıl çalışıyor?

İkinci el aracını kolay, güvenli ve hızlı bir şekilde satmak isteyenler www.ototrink.com adresindeki formu doldurarak online fiyat teklifi alıyor. Daha sonra ekspertiz randevusu alan kullanıcılar, Ototrink.com’un en yakın ekspertiz merkezinden birinde ücretsiz olarak ekspertiz yaptırıyor ve son fiyat teklifini alıyor. Kullanıcı fiyatta anlaşırsa, Ototrink.com aracın değerini aynı gün içinde peşin olarak ödüyor.

 

ototrink.com Hakkında

Ototrink.com Aralık 2016'da Bartu Baran, Atılay Yılmaz, Mehmet Belet ve Frontier Car Group kurucularından Sujay Tyle ve Peter Lindholm ortaklığı ile kurulmuştur. Merkez ofisleri İsveç ve Berlin’de yer alan ve global bir fon topluluğu olan Frontier Car Group’un yatırımı ile Şubat 2017 yılında da faaliyetlerine başlayan ototrink.comotomobil satışında yenilikçi, teknolojik, hızlı ve güvenli bir platform olarak, araç satışında yaşanan olumsuz deneyimlere son vermek için yeni bir satış sistemini hizmete sundu. Tüketiciler bu platform üzerinden arabaları için ücretsiz ve kolay bir şekilde online fiyat teklifi alabilir, ekspertiz randevusu oluşturup, ücretsiz ekspertiz sonrası çok kısa bir sürede arabalarını hızlı şekilde satabilir ve paralarını aynı gün içerisinde alabilirler. Ayrıca, platform, tüketicilerin zamandan tasarruf ederek, doğru bir değerleme ile araçlarını zahmetsizce satmalarını sağlar.